Market

Νέα Sony smartphones

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20354-50093.jpg

H Sony Mobile Communications παρουσίασε τα νέα μοντέλα Xperia P και Xperia U, που εντάσσονται στη σειρά Xperia™ NXT – την επόμενη γενιά smartphones από τη Sony.

Xperia P

Ο αλουμινένιος σχεδιασμός και η τεχνολογία WhiteMagic™ που εμφανίζεται πρώτη φορά σε smartphone από την Sony, καθιστά το νέο Xperia P άκρως ελκυστικό. Η τεχνολογία WhiteMagic προσφέρει την πιο φωτεινή εικόνα ακόμα κι αν ο χρήστης βρίσκεται σε ένα περιβάλλον με δυνατό φως, είτε στην παραλία είτε για σκι. Η φωτεινότητα οθόνης προσαρμόζεται αυτόματα και αποτελεσματικά στις συνθήκες όπου βρίσκεται, ώστε να καταναλώνει και λιγότερη μπαταρία.

Xperia U

Το Xperia U συνδυάζει τη δυναμική της Sony entertainment με ένα μοναδικό compact design που οι καταναλωτές μπορούν να προσαρμόσουν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, με βάση το προσωπικό τους στυλ. Με το xLoud™ και την τεχνολογία Sony 3D surround sound audio ενσωματωμένη στο music player, οι χρήστες απολαμβάνουν άψογη μουσική εμπειρία και καθαρό ήχο. Επίσης, με μια μόνο κίνηση μπορούν να μεταφέρουν μέσω wi-fi μουσικό περιεχόμενο από το Xperia U σε ασύρματα ηχεία.

Παράλληλα, το Xperia S, το απόλυτο HD smartphone, βρίσκεται ήδη στις διεθνείς αγορές, με τις πρώτες πωλήσεις να σημειώνονται στο Sony Style store στην Βαρκελώνη, κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress. Τα Xperia P και Xperia U θα είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές παγκοσμίως το 2ο τρίμηνο του 2012.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ