Market

H Folli Follie στο Harrods του Λονδίνου

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H Folli Follie κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στο παγκόσμιο σκηνικό της μόδας. Από αρχές Φεβρουαρίου 2012 η καρδιά της Folli Follie χτυπάει εκεί που χτυπάει η καρδιά της μόδας του Λονδίνου, στο εντυπωσιακό πολυκατάστημα Harrods, που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου παγκοσμίως.

Η Folli Follie, διαθέτοντας την μεγαλύτερη και πλέον απαράμιλλη σειρά fashion ρολογιών, εισάγοντας πάντα καινοτομίες στον σχεδιασμό και την τεχνοτροπία κοσμημάτων, με δυναμικά πρωτοποριακή παρουσία στον χώρο του fashion αξεσουάρ παγκοσμίως και με την πιο έμπειρη σχεδιαστική ομάδα, αναζητά συνεχώς νέους τρόπους για να δημιουργεί τάσεις. Τα 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας της Folli Follie επισφραγίζονται και αναγνωρίζονται μέσα από στρατηγικές κινήσεις που την τοποθετούν στο προσκήνιο της διεθνούς μόδας και την φέρνουν ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές της.

Η δυναμική πορεία της Folli Follie στο Ηνωμένο Βασίλειο κορυφώνεται με την είσοδο της αγαπημένης μάρκας στο Harrods, στον 4ο όροφο του οποίου θα φιλοξενούνται οι best selling και πλέον χαρακτηριστικές συλλογές της Folli Follie, καθώς και ειδικά σχεδιασμένες αποκλειστικές συλλογές για το πολυκατάστημα. Η Folli Follie θα φιλοξενείται στον ίδιο όροφο με τα πιο γνωστά σύγχρονα labels της γυναικείας μόδας σε ένα εντυπωσιακό χώρο που θα αποπνέει την αισθητική και το ‘feel good factor’ της Folli Follie.

Ο κύριος Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Folli Follie δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια πολύ σημαντική ευκαιρία για τη Folli Follie. Μια στρατηγική κίνηση που υπογραμμίζει την επένδυση του Ομίλου στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την εξαιρετική πορεία της μάρκας κατά το 2011. Το Harrods αποτελεί τον απόλυτο shopping προορισμό στο Λονδίνο και η συνέργειά μας με το πολυκατάστημα δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή, λίγους μόνο μήνες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου πλήθος κόσμου αναμένεται να επισκεφθεί τη βρετανική πρωτεύουσα. Οι Folli Follie fans που θα βρίσκονται ανάμεσα σε αυτούς θα έχουν και την χαρά να ανακαλύψουν τις αποκλειστικές μας συλλογές για το Harrods».