Market

Συνεργασία της Β. Σ. Καρούλιας με τον Cortese Caffe

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20235-49864.jpg

Tην ευκαιρία να δοκιμάσουν τα μοναδικά εκλεκτά αρώματα και την πλούσια γεύση του ιταλικού καφέ espresso Cortese είχαν οι περίπου 10.000 επισκέπτες που πέρασαν από το περίπτερο της Β. Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ στη φετινή έκθεση HO.RE.CA., που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Metropolitan Expo.

Πρόκειται για έναν αυθεντικό ιταλικό καφέ που έλκει την καταγωγή του από την εποχή που ο καφές ήταν φάρμακο και πινόταν στα όρθια και σχεδόν κρυφά στα φαρμακεία της Ιταλίας –τους σημερινούς προπομπούς των σημερινών καφέ. Το χαρμάνι του Cortese Caffe προέρχεται από εκλεκτές ποικιλίες καφέ, οι οποίες πρώτα καβουρδίζονται ξεχωριστά και μετά αναμειγνύονται – μια καινοτομία που του προσδίδει ένα άρωμα με υπαινιγμούς από σοκολάτα και ξηρούς καρπούς.

Με τη συγκεκριμένη συνεργασία, η Β. Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ αποσκοπεί να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών για κάθε ώρα της ημέρας, εντάσσοντας για πρώτη φορά προϊόντα καφέ στο χαρτοφυλάκιο της. Στο πλαίσιο της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν επίσης τον υψηλής ποιότητας καφέ φίλτρου Dallmayr, με παράδοση από το 1930, τα τσάγια και ροφήματα Ridgways και μια επιλεγμένη σειρά από σιρόπια και κρέμες για καφέ της Ιταλικής εταιρίας Fabbri.

Με όχημα τα προαναφερθέντα προϊόντα και με την καινοτομία να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της Β. Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ και των συνεργατών της, η Β. Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ επενδύει για ακόμη μια φορά στη επέκταση των δραστηριοτήτων της στο χώρο της εστίασης με διεθνή καταξιωμένα εμπορικά σήματα.

 

n


ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ