Market

Το City Unity College στην Ελληνική Εβδομάδα Επιχειρηματι- κότητας

Tο City Unity College είναι επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, που θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20224-49847.jpg

Tο City Unity College είναι επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, που θα πραγματοποιηθεί στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου!

Η Entrepreneur Week Greece διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το Hellenic Startup Association (HSA) με την ενεργό υποστήριξη της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Νέων Επιχειρηματιών και σε συνεργασία με τον Αμερικανικό οργανισμό Entrepreneur Week. Μετά τη μεγάλη επιτυχία εκδηλώσεων στη Νέα Υόρκη, σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ καθώς και στη Χιλή, η Entrepreneur Week Greece θα είναι η πρώτη που θα λάβει χώρα στην Ευρώπη, ενώ θα ακολουθήσει τον Μάιο αντίστοιχη διοργάνωση στις Βρυξέλλες.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η μεταφορά τεχνογνωσίας σε θέματα επιχειρηματικότητας και η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών, καθώς και η δικτύωση μεταξύ των επιχειρηματικών κοινοτήτων Ελλάδας και ΗΠΑ, με έμφαση στην καινοτομία. Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι Έλληνες διοργανωτές είναι ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που εργάζεται σκληρά και δημιουργεί, ακόμα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Το City Unity College, ως φορέας προόδου και καινοτομίας και επίσημος υποστηρικτής της διοργάνωσης, προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες της EW υποτροφίες με έκπτωση 50% για το καινοτόμο πρόγραμμα Diploma In Social Media. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για οποιονδήποτε εργάζεται στον τομέα της επικοινωνίας, του digital marketing και των δημοσίων σχέσεων (δημοσιογράφοι, στελέχη marketing, PR και επικοινωνίας εταιριών και οργανισμών, κλπ). Το Κολλέγιο υποστηρίζει με θέρμη την προσπάθεια του HSA, με την πεποίθηση ότι η εκδήλωση αυτή θα αποτελέσει τη βάση για την υγιή ανάπτυξη μιας νέας σχέσης με την εργασία, που θα έχει στο επίκεντρό της τη δημιουργικότητα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα γίνει και παρουσίαση του Diploma In Social Media από τον κ. Ηλία Αραβαντινό, καθηγητή Business and Marketing του City Unity College, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην ενότητα "Education, University and Entrepreneurship: From creativity to start-up accelerators", την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και για να υποβάλλετε ηλεκτρονικά δήλωση συμμετοχής, μεταβείτε στο σύνδεσμο.


Πληροφορίες για το City Unity College

Το City Unity College ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1999 ως εξουσιοδοτημένο παράρτημα του City University of Seattle (USA) στην Αθήνα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Το City Unity College έχει λάβει επίσημη Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλέστε μας: 210 3243222 (admissions office)

Στείλτε μας e-mail στο: info@cityu.gr ή fax στο 210 3225253

Επισκεφθείτε το site μας:

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ