Market

Το capital.gr στο iPhone!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
20152-49771.jpg

To Capital.gr πλαισιώντας την ήδη υπαρχουσα iPad εφαρμογή, προχώρησε στο σχεδιασμό και ανάπτυξη iPhone εφαρμογής, η οποία ήδη διατίθεται δωρεάν από το AppStore. Η εφαρμογή από την πρώτη στιγμή της διάθεσή σας βρίσκεται σταθερά στα στις πρώτες θέσεις τόσο του ελληνικού App Store τόσο συνολικά όσο και στην ειδική κατηγορία των News. Η ανάπτυξη της εφαρμογής πραγματοποιήθηκε από την TopCreations και εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για ανάπτυξη Digital Publishing εφαρμογών στο σύνολο των διαθέσιμων πλατφορμών.

H iPhone έκδοση του Capital.gr, διατηρεί την ίδια συνέπεια και συνέχεια ως προς την πληρότητα της ενημέρωσης, η οποία κατέστησε το capital.gr την κορυφαία πηγή πληροφόρησης της αγοράς και των στελεχών της.

H έκδοση του Capital.gr για το iPhone σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε άμεση, δωρεάν και ολοκληρωμένη πρόσβαση σε χρηματοοικονομική ενημέρωση, τιμές μετοχών και δεικτών, αναλύσεις, παρακολούθηση χαρτοφυλακίου και πολλές ακόμα υπηρεσίες του site. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να ορίζετε ειδοποιήσεις ώστε να λαμβάνετε alerts αν δημοσιευτεί μια είδηση για εταιρεία που σας ενδιαφέρει ή η τιμή μιας μετοχής φτάσει σε συγκεκριμένο επίπεδο.

Στα ειδικά χαρακτηριστικά της έκδοσης συμπεριλαμβάνονται:

· Real time τιμές μετοχών, δεικτών και futures (spreads)

· Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις εισηγμένες εταιρείες (εικόνα μετοχής, γραφήματα, ειδήσεις)

· Παρακολούθηση ομάδων μετοχών

· Ομαδοποίηση ειδήσεων ανά θεματικές κατηγορίες

· Παρουσίαση της εικόνας των Αγορών (διεθνείς δείκτες, ισοτιμίες, εμπορεύματα)

· Πρόσβαση στο forum του Capital.gr

Η εφαρμογή βρίσκεται στα iTunes.


n

 n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ