- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Tην Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου μετά τις 18:00, ειδικό μενού 3 πιάτων συνδυασμένο με τα κρασιά από τη σειρά «Ποικιλιακά Λουλούδια»
Μια άκρως γαστρονομική και value for money πρόταση, παρουσιάζει η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής οίνων, η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. σε συνεργασία με το εστιατόριο Piu Verde (Στρατηγού Παπάγου & 8ης Μεραρχίας, τηλ.: 210-6546185) την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου μετά τις 18:00.
Δοκιμάστε το ειδικό μενού 3 πιάτων με 20€ και χαρίστε στον εαυτό σας ένα ταξίδι γεύσεων με οδηγό τα αρώματα των ελληνικών κρασιών από τη σειρά «Ποικιλιακά Λουλούδια» της Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε. και των γεύσεων του Piu Verde. Τα κρασιά, άξιοι εκπρόσωποι των ελληνικών ποικιλιών -Μοσχοφίλερο, Ασύρτικο και Αγιωργίτικο- θα αναδείξουν τα πιάτα και θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά.
Συγκεκριμένα το μενού αποτελείται από 3 πιάτα και 3 διαφορετικά κρασιά:
· Το ορεκτικό «φέτα τηγανιτή με φύλλο κρούστας με μέλι και μαύρο σουσάμι» συνοδεύεται εξαιρετικά με το λευκό, Μοσχοφίλερο από τη σειρά Ποικιλιακά Λουλούδια, πρόσφατα βραβευμένο με Χρυσό Μετάλλιο στο Διεθνή Διαγωνισμό Θεσσαλονίκης 2011.
· Η σαλάτα με κοτόπουλο, πιτάκια, ανθότυρο, πιπεριές και σως Verde θα αναδειχτεί από το φρουτώδες λευκό Ασύρτικο της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια
· Το κυρίως πιάτο, φιλετάκια χοιρινά με ριζότο, μπρόκολο και σως Αγιωργίτικο θα «δέσει» με το κόκκινο κρασί Αγιωργίτικο και θα αναδείξει την πλούσια γεύση του χοιρινού.
Ελάτε λοιπόν όλοι, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στον χώρο του εστιατορίου του Piu Verde στο Άλσος του Παπάγου και ανακαλύψτε οικονομικά, γεύσεις συνδυασμένες με καλό κρασί!
Ασύρτικο
Αγιωργίτικο
Μοσχοφίλερο
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα,