Market

Η Kiehl's μεγαλώνει, οι τιμές πέφτουν!

62222-137653.jpg
A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19767-48993.jpg

Aπό το ξεκίνημά μας ως ένα παραδοσιακό φαρμακείο στην Νέα Υόρκη, η Kiehl’s προσφέρει στους πελάτες της πολύ αποτελεσματικά προϊόντα σε οικονομικές τιμές. Στην Kiehl’s, χρησιμοποιούμε τα καλύτερα φυσικά συστατικά και τις καλύτερες τεχνολογίες, ώστε να εξασφαλιστεί το επίπεδο της υψηλής ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων μας, για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών, που οι πελάτες μας έχουν μάθει να περιμένουν από εμάς. Δεν κάνουμε καμία διαφήμιση και χρησιμοποιούμε απλές, χρηστικές συσκευασίες έτσι ώστε να επικεντρώνουμε τις προσπάθειες σε αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό - την αποτελεσματικότητα και την ποιότητα των συνθέσεών μας.

Χάρη στους πελάτες της, η Kiehl’s μεγαλώνει παγκοσμίως με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα μας σε νέες, έως και 35%, χαμηλότερες τιμές

n

Lip Balm #1: Από €14.58 τώρα €9.50

Κάθε 15 δευτερόλεπτα πωλείται ένα Kiehl’s Lip Balm #1! Στη διάρκεια των ετών, οι πελάτες έχουν μοιραστεί μαζί μας πολύτιμες ιστορίες για το Lip Balm #1. Μία φορά, μία πιστή πελάτισσά μας μάς έγραψε ότι γιόρταζαν με το σύντροφό της την πέμπτη τους επέτειο κάνοντας ρομαντικές διακοπές στο βουνό. Ενώ απολάμβαναν την καταπληκτική θέα, εκείνος την ρώτησε αν ήθελε να της δώσει λίγο Lip Balm της Kiehl’s. Ανοίγοντας το βάζο, αντί να βρει το αγαπημένο της προϊόν περιποίησης χειλιών, ανακάλυψε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων τυλιγμένο με χαρτί. (Παρεμπιπτόντως, είπε «Ναι»!)

n

Powerful Strength Line-Reducing Concentrate: Από €63.21 τώρα €55

Το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate περιέχει υψηλή συγκέντρωση 10,5% Αγνής Βιταμίνης C (L-ασκορβικό οξύ), η οποία είναι γνωστή για τη συνάφειά της με την επιδερμίδα και για την ισχυρή της ιδιότητα να εξασθενεί τα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας. Έχει αποδειχτεί ότι η τοπική χρήση υψηλής δόσης Βιταμίνης C προσφέρει διάφορα θετικά αποτελέσματα στην όψη της επιδερμίδας. Οι χημικοί της Kiehl’s ανακάλυψαν έναν επαναστατικό τρόπο για να παρασκευάζουν και να σταθεροποιούν Αγνή Βιταμίνη C σε υψηλή περιεκτικότητα, σε μια ασφαλή και εξαιρετικά αποτελεσματική μορφή, προκειμένου να μεγιστοποιούν τα ευεργετικά οφέλη του συστατικού.

n

Ultra Facial Moisturizer: Από € 28.57 τώρα €24

Η αρχική λοσιόν Ultra Facial Moisturizer παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και, έκτοτε, οι πιστοί πελάτες συνεχίζουν να βασίζονται στα εξαιρετικά ενυδατικά οφέλη της σύνθεσης. Είναι το πιο πολυχρηστικό και ευρέως διαδεδομένο προϊόν ενυδάτωσης προσώπου της Kiehl’s λόγω της ελαφριάς, μεταξένιας υφής του.

n

Crème de Corps: Από €31.61 τώρα €29.50

Εδώ και δεκαετίες, οι πελάτες λατρεύουν το μοναδικό μίγμα συστατικών αυτής της πλούσιας, εξαιρετικά ενυδατικής σύνθεσης που περιέχει βούτυρο Jojoba, βουτυρόσπερμο, β-καροτίνη, σκουαλάνιο και θρεπτικά έλαια που λαμβάνονται από σπόρους σησαμιού, σπόρους σόγιας, αμύγδαλα και αβοκάντο. Το 2010, η Kiehl’s παρασκεύασε περισσότερα από 30.000 λίτρα από την κλασική, δημοφιλή Creme de Corps – ποσότητα που θα μπορούσε να γεμίσει με στοιβαγμένα δοχεία γάλακτος έναν πύργο με τριπλάσιο ύψος από το Empire State Building!


Τα προιόντα Kiehl’s είναι διαθέσιμa στα καταστήματα:

HONDOS CENTER ΚΟΛΩΝΑΚΙ: Μέρλιν 6, Κολωνάκι, τηλ 210-339-0284

HONDOS CENTER ΓΛΥΦΑΔΑ: Αγ. Κωνσταντίνου 2 & Λαζαράκη 5, Γλυφάδα, τηλ 210-894-5608

ΑΤΤΙCA, the Department Store: Πανεπιστημίου 9, CityLink Σύνταγμα, τηλ 6947-209654

Για περισσότερες πληροφορίες βρείτε τη σελίδα της Kiehl’s Ελλάδας στο Facebook


Λίγα λόγια για την Kiehl’s

Η Kiehl’s ξεκίνησε από ένα μικρό φαρμακείο στην περιοχή East Village της Νέας Υόρκης. 160 χρόνια μετά, η Kiehl’s αποτελεί μία εταιρεία με πολύ μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των φυσικών καλλυντικών και με φιλοσοφία που επικεντρώνεται στη διάθεση άριστων ποιοτικά προϊόντων, στην προσφορά κοινωνικού έργου στις κοινωνίες όπου δραστηριοποιείται και στη διατήρηση υψηλών προτύπων εξυπηρέτησης πελατών. Τη μάρκα αγκαλιάζουν διεθνώς ονόματα όπως: ο Brad Pitt, η Julianne Moore, ο Jeff Koons, η Uma Thurman, η Charlize Theron κ.α, που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στις δράσεις της μάρκας υποστηρίζοντας το έργο της. Αρκετοί είναι και στην Ελλάδα, οι φίλοι της μάρκας όπως ο Γιώργος Καραμίχος, η Έλενα Σύρακα, η Μίνα Μπιράκου, η Κατερίνα Μισσιχρόνη, ο Γιώργος Καράμπελας, η Ορσαλία Παρθένη κ.α.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ