Market

Η Milla Jovovich ποζάρει για το τέλος του κόσμου!

Το ημερολόγιο Campari για το 2012 κάνει μια πρόποση για τη ζωή!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το φετινό ημερολόγιο του Campari με τίτλο ‘It’s the end of the world, baby’ είναι εμπνευσμένο από την γνωστή σε όλο τον κόσμο προφητεία των Μάγια, σύμφωνα με την οποία ο κόσμος, όπως τον ξέρουμε σήμερα, θα φτάσει στο τέλος του στις 21 Δεκεμβρίου 2012, μπαίνοντας έτσι σε μια νέα τροχιά μεταμόρφωσης. Παρόλες τις θολές ενδείξεις, το Campari επιλέγει να δει με θετική ματιά την ενδιαφέρουσα κατά τα άλλα προφητεία και να παρουσιάσει μια συλλογή δυναμικών και εμπνευσμένων φωτογραφιών, στις οποίες πρωταγωνιστεί η ηθοποιός και μοντέλο του Hollywood, Milla Jovovich που ποζάρει φορώντας υπέροχα σαγηνευτικά κομμάτια υψηλής ραπτικής

Το σενάριο είναι βασισμένο και έχει αντληθεί από τον μοντέρνο κινηματογράφο, από την μυθολογία και από βιβλικές ιστορίες. Πιο συγκεκριμένα, στο ημερολόγιο παρουσιάζονται φωτογραφίες εμπνευσμένες από θέματα που οδηγούν στο τέλος του κόσμου, όπως θύελλες, τυφώνες, εισβολή εξωγήινων και πτώση μετεωριτών.

Η Milla Jovovich δήλωσε για αυτή την εμπειρία της: “Όντας μοντέλο και ηθοποιός, αυτή ήταν μια πολύ συναρπαστική πρόκληση για εμένα, καθώς συνδύασα τα προσόντα μου προκειμένου να αποδώσω ρεαλιστικά όλα αυτα τα υποθετικά σενάρια με θεατρικό αλλά σοφιστικέ τρόπο. Αυτό που με γοήτευσε περισσότερο σε αυτό το project ήταν η δυνατή έμπνευση πίσω απο αυτό, όπως και η θετική προσέγγιση του θέματος για να γιορτάσουμε την ζωή με μια ιδιαίτερη πρόποση με τους φίλους και την οικογένεια μας”.

O Dimitri Daniloff, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες φωτογράφους σε διεθνές επίπεδο, ανάλαβε την 13η έκδοση του ημερολογίου Campari. O Παριζιάνος φωτογράφος αποθανάτισε το σενάριο με φυσικό αλλά μυστηριώδη τρόπο. Η παραγωγή του ημερολογίου πέρασε απο μια πολύπλοκη και μακρά επεξεργασία και ολοκληρώθηκε από special effects, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν προκειμένου να μπεί η τελευταία πινελιά, μετατρέποντας το υποθετικό σενάριο σε πραγματικότητα.

Ο Daniloff δήλωσε σχετικά με την συμμετοχή του στο project: “Είχα την μεγάλη ευχαρίστηση να δουλέψω για αυτό το project και όταν το Campari μου πρότεινε να αναλάβω το ημερολόγιο με στόχο να αποθανατίσω έναν φανταστικό κόσμο, με χαρά αποδέχτηκα και πίστεψα πως αυτό θα ήταν το τέλειο project για εμένα. Θέλησα να ‘μεταφράσω’ το σενάριο με την πιο θετική ματιά, και πραγματικά προσπάθησα να δημιουργήσω τις σκηνές του ημερολογίου με ένα σουρεαλιστικό αλλά και άκρως χορογραφημένο τρόπο. Τα φορέματα, το styling και όλο το set της φωτογράφησης αποτέλεσαν τεράστιο μέρος της σκηνογραφίας, ενώ άλλες φορές το styling των μαλλιών ή ένα πολύ ακριβές make up συνεβάλαν στο τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, η συμμετοχή της Milla, της πρωταγωνίστριας της φωτογράφισης, υπήρξε καταλυτική και προσέδωσε το απόλυτο glamour στο τελικό αποτέλεσμα”.

Η συμμετοχή της Milla Jovovich σηματοδοτεί την επιστροφή στην επιλογή της συμμετοχής γυναικών στα διάσημα ημερολόγια Campari, σε αντίθεση με το περσυνό ημερολόγιο , όπου για πρώτη χρονιά επιλέχθηκε άνδρας πρωταγωνιστής, ο Benicio Del Toro. Η Milla Jovovich ακολουθεί τα βήματα άλλων διάσημων γυναικών που έχουν πρωταγωνιστήσει σε προηγούμενα ημερολόγια Campari, όπως οι Salma Hayek, Eva Mendes, και Jessica Alba.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση:  www.campari.com ή στη σελίδα του Campari στο facebook,