Market

OAKLEY Pampered©

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Oι ενημερωμένες για τη μόδα καταναλώτριες θα αγαπήσουν και θα λατρέψουν το Oakley Pampered©, ένα πραγματικά κλασικό σχέδιο, με μια νότα υπερβολής, αλά Jackie O. Δείτε το θηλυκό, κυματοειδές σχήμα του σκελετού και νιώστε τη στιλιστική επιρροή των δεκαετιών του ’50 και του ‘60.

Το μοντέλο Pampered© διατίθεται σε εννέα προσεκτικά επιλεγμένους συνδυασμούς σκελετού/φακών. Οι εκδοχές του σε αιώνιο μαύρο ή ταρταρούγα ταιριάζουν ιδανικά σε κάθε ντύσιμο και περίσταση, συνδυάζοντας μια διακριτική παρουσία, με μια αναπάντεχη, μοδάτη ανατροπή. Τα διαφανή πράσινα ή πορτοκαλί μοντέλα έλκουν με ασυνήθιστο τρόπο το βλέμμα. Οι βραχίονες κοσμούνται από ένα λεπτεπίλεπτα σχεδιασμένο σύμβολο.

Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από το ελαφρύ, εύκαμπτο και ανθεκτικό υλικό O Matter©. Το σύστημα Προσαρμογής Σε Τρία Σημεία κρατά το σκελετό στη θέση του και τους φακούς σε ακριβή οπτική ευθυγράμμιση. Οι φακοί Plutonite© προσφέρουν κρυστάλλινη ορατότητα και αντοχή σε κρούση, καθώς και 100% προστασία έναντι της υπεριώδους ακτινοβολίας. Οι προαιρετικοί πολωτικοί φακοί ελαχιστοποιούν το θάμπωμα, ενώ οι ντεγκραντέ φακοί επιτρέπουν ποικίλα πεδία μετάδοσης του φωτός.

Παραδίδεται συνοδευόμενο από μια κομψή και βολική θήκη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.oakley.com.