Market

Τα Replay στα MTV EUROPEAN MUSIC AWARDS

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17786-45410.jpg

Γιορτάζοντας την 30η επέτειο από την ίδρυσή τους, τα REPLAY έγιναν για μια ακόμα φορά ο επίσημος χορηγός των MTV EMAs, που απονεμήθηκαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Μπέλφαστ, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τη σημαντική σχέση τους με τον κόσμο της μουσικής και με το MTV.

Πρέσβειρες του στυλ των Replay στην τελετή της απονομής ήταν το top model Bar Rafaeli και το super top model Irina Shayk, οι οποίες φορώντας ρούχα Replay ειδικά σχεδιασμένα για την ξεχωριστή βραδιά ξεχώρισαν τόσο στο κόκκινο χαλί όπου φωτογραφήθηκαν με τον CEO του Fashion Box Group Matteo Sinigaglia, αλλά και στη συνέχεια, στη σκηνή του MTV EMAs κατά την απονομή του βραβείου «Best Video» στην εκπληκτική Lady Gaga.

Η Bar Rafaeli φορούσε ένα βαθύ μπλε ball φόρεμα, με κορσάζ σε denim φινίρισμα στο χρώμα του ζαφειριού και πλούσια διπλή μεταξωτή φούστα με άνοιγμα στη μέση. Η Irina Shayk φόρεσε ένα ολόσωμο denim φόρεμα, δημιουργία των Replay ειδικά για την βραδιά, ως ειδική μνεία στη σχέση του denim με τον κόσμο της μουσικής.

Στην τελετή την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της FASHION BOX HELLAS A.E. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης και η Σοφία Βαχάρη-Τσουβελεκάκη.

 n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ