Market

Το ολοκαίνουργιο Smart Park

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17756-45387.jpg

To Smart Park αποτελεί το πρώτο υβριδικό Εμπορικό Πάρκο στην Ελλάδα, επιφάνειας περίπου 50.000 τμ, στους χώρος του οποίου θα συγκεντρώνονται οι ισχυρότερες υπεραγορές και τα σημαντικότερα σήματα (Brands) του λιανικού εμπορίου της χώρας μας. Με την υψηλή αρχιτεκτονική αισθητική του, τους πλούσιους ελεύθερους χώρους του, τους φροντισμένους δρόμους περιπάτου και τις υπαίθριες δραστηριότητες του, σε συνδυασμό με τους κινηματογράφους, τα καταστήματα εστίασης και το πάρκο αναψυχής (fun park), το Smart Park καθίσταται μοναδικό στο είδος του.

To πάρκο διαθέτει ελκυστικούς ελεγχόμενους κοινόχρηστους χώρους, παιδική χαρά, βοτανικό κήπο και χώρους υψηλής φύτευσης όπου οι επισκέπτες, πέρα από την ικανοποίηση των αγοραστικών τους συνηθειών, θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να έρθουν σε επαφή με τη φύση.

Tο Smart Park θα αναπτυχθεί σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση, άνοιξε τις πύλες της στις 20 Οκτωβρίου του 2011, φιλοξενώντας μεγάλα ονόματα του χώρου του λιανεμπορίου όπως Jumbo, Carrefour, Dixons (Κωτσόβολος), Hondos Center Intersport, Village Play Land, Mamas & Papas, Celestino, Tezenis, Calzedonia, Intimissimi, System Graph ως Apple Premium Reseller, Octopus, Cook Shop, Wind, Markaalen, Bozikis, Vertice & Jools. Η δεύτερη φάση, αναμένεται να ξεκινήσει στους επόμενους μήνες και θα φιλοξενεί την Village Cinemas και την Praktiker.

Το Smart Park αναπτύσσεται στην περιοχή "Γυαλού" του Δήμου Σπάτων, στο τέλος του κλάδου της Αττικής Οδού προς τη Ραφήνα, είναι όμορο με το McΑrthurGlen Designer Outlet Athens και δίπλα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Μαζί με το McArthurGlen Designer Outlet Athens, θα δημιουργήσει το μεγαλύτερο εμπορικό πόλο στην Ελλάδα, συνολικής επιφάνειας εντός συντελεστή δόμησης που πλησιάζει τις 80.000 τ.μ. περίπου.

Βασικά Στοιχεία:

· Τοποθεσία: Θέση Γυαλού, Δήμος Σπάτων Αρτέμιδος

· GLA (Α’ Φάσης): 35.000 τμ, GLA (συνολικό): 50.000 τμ

· Απόσταση από Αθήνα: 20 χλμ

· Θέσεις στάθμευσης: 2015

Προσέλευση:

· Από κέντρο: τέλος περιφερειακής Υμηττού προς Ραφήνα ή Λεωφόρος Μεσογείων προς Σπάτα

· Από βόρεια προάστια: Αττική Οδός - Έξοδος 16P (προς Ραφήνα)

· Από νότια προάστια: Βάρης Κορωπίου, Αττική Οδός - Έξοδος 18 (προς Σπάτα)

· Από το Αεροδρόμιο: Αττική Οδός - Έξοδος 18 (προς Σπάτα)

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ