Market

Το Winepoint υποδέχεται το συγκρότημα «REMI»

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Winepoint το νέο στέκι οινογνωσίας στην Αθήνα ξεκινά τα events ζωντανής μουσικής, του φετινού χειμώνα με τους REMI με μουσικές από το πρώτο τους προσωπικό album και υπέροχες jazz μελωδίες, μουσική από τον κινηματογράφο, αλλά και τραγούδια των Nick Cave, Leonard Cohen, Johnny Cash, Bob Dylan παιγμένα… αλλιώς!

Οι REMI είναι ένα νέο ελληνικό συγκρότημα που ξεκίνησε ως street band, με επιρροές από την jazz, folk, rock & country μουσική σκηνή και ήδη έχει καταγράψει επιτυχημένες εμφανίσεις στη Ελλάδα & το εξωτερικό. Ο Άγγελος Κυπριανός στιχουργός, συνθέτης και ιδρυτής των REMI, αφηγείται μέσα από τα τραγούδια αληθινές ιστορίες και τα ταξιδεύει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας μέσα από live events αλλά και street performances σε όλο τον κόσμο.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου το Winepoint υποδέχεται τους REMI σε ένα μουσικό ταξίδι με δικά τους τραγούδια αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Φυσικά στο Winepoint η καλή μουσική συνοδεύεται πάντοτε από εξαιρετικές προτάσεις σε κρασιά, με ετικέτες από όλο τον ελληνικό αμπελώνα, συνδυασμένα αρμονικά με γευστικές προτάσεις συνοδευτικών από όλη την Ελλάδα. Και όλα αυτά χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία! Στο Winepoint οι τιμές ξεκινούν από 4 ευρώ για το ποτήρι κρασιού και υπάρχει μια ιδιαίτερα μεγάλη ποικιλία σε ετικέτες που προσφέρεται σε ποτήρι. Εάν πάλι είσαστε λίγο μεγαλύτερη παρέα και θέλετε να απολαύσετε μια φιάλη κρασιού, η ποικιλία της λίστας κρασιών θα σας εκπλήξει γευστικά αλλά και σε επίπεδο τιμής με πολλές επιλογές μεταξύ 14-20 ευρώ.

INFO: Η εκδήλωση ξεκινά στις 10.00μ.μ. (χωρίς εισιτήριο εισόδου) και μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας εγκαίρως στο 210-9227050 & στο info@wine-point.com. Για κρατήσεις & πληροφορίες επικοινωνήστε: 210-9227050, 6977 130335, 6945 693555. Το Winepoint λειτουργεί καθημερινά από το μεσημέρι και μετά. Περισσότερες πληροφορίες για το ωράριο λειτουργίας και για κρατήσεις στο τηλ: 210-9227050. Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα events και τις προσφορές του Winepoint στο Facebook fan page, https://www.facebook.com/Winepoint.Athens και στο www.wine-point.gr

Winepoint Α. Διάκου & Πορινού 2-Σταθμός Μετρό «Ακρόπολη»