Market

Αναζητήστε σήμερα τα επώνυμα φωτιστικά Riche

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
17277-44789.jpg

Το ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ, για πάνω από 30 χρόνια, παρέχει εξειδικευμένες προτάσεις για την κάτοψη, την οργάνωση και τη διακόσμηση του χώρου, γνωρίζοντας καλά ότι ο καθένας ζει το χώρο του με το δικό του μοναδικό και ανεπανάληπτο τρόπο. Συμβαδίζοντας με τον νέο τρόπο σκέψης της εποχής, μέσα από τη διαρκή αναζήτηση και την ανατροπή των δεδομένων, το ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ επιλέγει συνεργασίες που προάγουν και αντιμετωπίζουν τους χώρους όχι ως στείρα περιβάλλοντα, αλλά ως τη φωλιά που θα αγκαλιάσει κάθε προσωπική στιγμή σας.

Το NEOKATOIKEIN πιστεύει ότι το έπιπλο και το φως βρίσκονται σε δημιουργικό διάλογο μεταξύ τους. Για το λόγο αυτό ξεκίνησε συνεργασία με τη γνωστή εταιρία φωτιστικών Riche, εμπλουτίζοντας έτσι τη συλλογή του με επώνυμα φωτιστικά και παρέχοντας υπηρεσίες μελέτης και εγκατάστασης εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού.

Η Riche προσφέρει λύσεις, αποκαλύπτοντας όλο το φάσμα των δυνατοτήτων στα ζητήματα φωτισμού κάθε χώρου. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, αξιοποιεί κάθε μέσο που προσφέρει η αρχιτεκτονική, το design και η τέχνη προσδίδοντας στους χώρους ύφος και ατμόσφαιρα. Στη Riche, ο σεβασμός στις αρχιτεκτονικές γραμμές είναι επιβεβλημένος. Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με καταξιωμένους βιομηχανικούς σχεδιαστές και αρχιτέκτονες καλύπτοντας τις πλέον εξειδικευμένες εφαρμογές φωτισμού.

Η συλλογή φωτισμού της Riche προέρχεται από αναγνωρισμένους οίκους του εξωτερικού όπως LZF, OLUCE, NEMO CASSINA, AXIS 71,KARMAN και άλλους και τοποθετείται πρώτα στα καταστήματα ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ Αλίμου (Λ. Ποσειδώνος 49) και στο ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ στο Notoshome (σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και καλοσχεδιασμένο χώρo.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα και αξιοποιήστε την εξειδίκευση και τις δυνατότητες δύο εξαιρετικών εταιριών.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΕΟΚΑΤΟΙΚΕΙΝ: 210 6601 200, www.neokatoikein.gr

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ