Market

2η Ελληνογερμανική συνάντηση

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η 2η Ελληνογερμανική Συνάντηση (DGV II) λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 4. και 5.11.2011 στα πλαίσια της 8ης Διεθνούς Έκθεσης POLIS (3.-6.11.2011) στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η 2η Ελληνογερμανική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια πρωτοβουλίας που ξεκίνησε από την Ομοσπονδιακή Καγκελάριο, Angela Merkel, και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Γιώργο Παπανδρέου, και αφορά την εταιρική σχέση της Ελλάδας και της Γερμανίας.

Στο επίκεντρο της Συνάντησης βρίσκεται η προώθηση της συνεργασίας και η δημιουργία ενός δικτύου μεταξύ Περιφερειών, Δήμων και Πολιτών των δύο χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της αξιοποίησης υφισταμένων καθώς και της δημιουργίας νέων αδελφοποιήσεων δήμων.

Στόχο αποτελεί επίσης η προώθηση της επικοινωνίας και των επαφών μεταξύ Ελλήνων και Γερμανών εταίρων στους τομείς των επενδύσεων, του εμπορίου και του τουρισμού. Επιχειρηματίες, δήμαρχοι και άλλοι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους και να προτείνουν συγκεκριμένα έργα μέσα από έντυπα, στα οποία θα έχουν πρόσβαση online όσοι ενδιαφέρονται για μια εν δυνάμει συνεργασία.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.grde.eu. Μπορείτε να συμμετέχετε σε όσες εκδηλώσεις επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες- διευκρινήσεις: pr-hosp1@thes.auswaertiges-amt.de. Η είσοδος και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.