Market

Η Fischer χορηγός της ταινίας DOS: Μια ιστορία αγάπης, απ’την ανάποδη

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15967-43013.jpg

H Fischer, η Αλσατική μπίρα με το ξεχωριστό στυλ ήταν παρούσα στη χθεσινοβραδινή επίσημη πρεμιέρα της ταινίας ‘DOS: Μια ιστορία αγάπης, απ’την ανάποδη’ που έλαβε χώρα στον κινηματογράφο ODEON STARCITY. Στηρίζοντας για άλλη μια φορά τα κινηματογραφικά δρώμενα, η Fischer ταξίδεψε τους θεατές από την Αθήνα στη Βαρκελώνη με μια διαφορετική ιστορία αγάπης που ξυπνάει τα πιο δυνατά συναισθήματα.

Tο ‘DOS’ του Στάθη Αθανασίου αφηγείται την πορεία διαφορετικών ανθρώπων ανάμεσα σε δύο πόλεις, δύο γλώσσες, δύο πραγματικότητες… που όμως στο τέλος ενώνονται όλες σε ένα κοινό συναισθηματικό παζλ. Μια ταινία που, όπως και η Fischer, μας καλεί να πάμε ένα βήμα πέρα από το προφανές, απολαμβάνοντας τη στιγμή με όλες μας τις αισθήσεις.

Η ταινία, που προβάλλεται στους κινηματογράφους από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, απέσπασε 2 βραβεία - Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας και Βραβείο Κοινού - στο New York International Independent Film Festival, τον Μάιο του 2011.

Στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν πρωταγωνιστές της ταινίας, μεταξύ των οποίων η Μ. Καλογήρου, ο Γ. Καραμίχος, ο David Fernandez Fabu, ο Στ. Γιαγκούλης και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι, όπως οι Κ. Μαραβέγιας, η Μόνικα και ο Αλ. Μπουρδούμης. Μετά την προβολή, ακολούθησε party στο cocktail bar AMALOUR, όπου συντελεστές της ταινίας καθώς και επώνυμοι καλεσμένοι διασκέδασαν απολαμβάνοντας την εκλεπτυσμένη γεύση της Fischer.

Η ξεχωριστή Αλσατική μπίρα υπόσχεται να συνεχίσει να είναι παρούσα στα σημαντικότερα κινηματογραφικά γεγονότα της πόλης προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε κάθε σινεφίλ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ