Market

Νέο κατάστημα Lidl στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15766-42701.jpg

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 8 το πρωί ένα νέο κατάστημα Lidl ανοίγει τις πύλες του στο καταναλωτικό κοινό. Το νέο κατάστημα στεγάζεται στην οδό Γεωργικής Σχολής 88, στην περιοχή Πυλαία της Θεσσαλονίκης και διαθέτει άνετο χώρο πώλησης και μεγαλύτερο πάρκινγκ για την καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Ενισχύοντας το δίκτυό της και ξεπερνώντας τον αριθμό των 210 καταστημάτων στην Ελλάδα, η Lidl στοχεύει στην άμεση και άρτια εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, προσφέροντας ασφαλή προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε σταθερά χαμηλές τιμές.

Στο νέο κατάστημα της Πυλαίας, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν μια ποικιλία τροφίμων, όπως φρέσκα φρούτα και λαχανικά, βραβευμένα κρασιά από διεθνείς διαγωνισμούς, αγνά γαλακτοκομικά προϊόντα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης, ελαιόλαδο από τοπικούς παραγωγούς, κ.α, στις καλύτερες τιμές. Θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να προμηθεύονται σε εβδομαδιαία βάση, ποικιλία προϊόντων για να καλύψουν τις ανάγκες του νοικοκυριού τους.

Την ημέρα των εγκαινίων θα ακολουθήσουν τρεις εβδομάδες εκδηλώσεων στο νέο κατάστημα, στο πλαίσιο των οποίων περιλαμβάνονται αγοραστικές παροχές στους πελάτες, πλούσια δώρα και προσφορές, γευστικές δοκιμές των προϊόντων του καταστήματος, αλλά και παιχνίδια για παιδιά.

Με συνέπεια και υπευθυνότητα η Lidl παραμένει κοντά στους καταναλωτές, χτίζοντας μαζί τους μια σχέση συνέπειας, σταθερότητας και εμπιστοσύνης.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ