Market

Η COCO-MAT επιβραβεύει τη χρήση ποδηλάτου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
15751-42671.jpg

Έχοντας συνδέσει το όνομα και τις πρακτικές της με την έννοια της αειφορίας, η COCO-MAT δίνει μεγάλη αξία στην προστασία του περιβάλλοντος, την κοινωνική συνεισφορά και τη φροντίδα του προσωπικού της.

Πιστή στις αρχές αυτές η COCO-MAT αποφάσισε να επιβραβεύσει όσους πελάτες της και εργαζόμενους της εταιρείας στην Ελλάδα νοιάζονται για το περιβάλλον αλλά και την υγεία τους.

Από 1η Σεπτεμβρίου όσοι εργαζόμενοι της εταιρείας χρησιμοποιούν ποδήλατό για την μετακίνησή τους, θα λαμβάνουν επίδομα 5% επιπλέον του μισθού τους, ενώ επίδομα 3% θα λαμβάνουν αν σταματήσουν το κάπνισμα.

Επίσης, όσοι πελάτες επισκέπτονται τα καταστήματα της COCO-MAT στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας το ποδήλατό τους, θα επωφελούνται με έκπτωση 5% στην αξία των αγορών τους.

Η χρήση του ποδηλάτου για τις μετακινήσεις στην πόλη έχει πολλαπλά και εμφανή οφέλη. Συμβάλλει στη μείωση της εκπομπής των αερίων του θερμοκηπίου και τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ενώ επίσης αποτελεί ιδανική μορφή καθημερινής σωματικής άσκησης, βοηθώντας στη βελτίωση της υγείας.

Έτσι το νέο πρόγραμμα της εταιρείας πετυχαίνει ένα διπλό στόχο: από τη μία επιβραβεύει πελάτες και προσωπικό με απτό τρόπο, και από την άλλη τους ενθαρρύνει να αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και υγεία. Υιοθετώντας παρόμοιες δράσεις, η COCO-MAT θέτει νέα πρότυπα στον τρόπο που οι εταιρείες αξιολογούν και επιβραβεύουν το προσωπικό και τους πελάτες τους, και ελπίζει ότι θα εμπνεύσει περισσότερο κόσμο να ακολουθήσει το παράδειγμά της.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ