Market

Η neoset αρωγός στην ειδική αποστολή της εκπομπής «Με το δεξί»

Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η neoset, ένας από τους βασικότερους χορηγούς της εκπομπής «Με το δεξί», στήριξε τη μεγαλύτερη ανακατασκευή σπιτιού που έχει πραγματοποιηθεί από την αρχή των γυρισμάτων και συγκεκριμένα το σπίτι της οικογένειας Διαμαντοπούλου που επλήγη από φωτιά στην περιοχή Βάλμη της Ηλείας.

Με πρωτοβουλία αγάπης και αίσθηση κοινωνικής ευθύνης, εξόπλισε το σπίτι της δεκαπενταμελούς οικογένειας με το σύνολο των επίπλων που χρειάστηκε, δύο κουζίνες, 15 ολοκαίνουργια κρεβάτια και πολλά άλλα έπιπλα, συντελώντας σημαντικά στην πραγματοποίηση του πιο απαιτητικού και φιλόδοξου έργου από όλα όσα έχουν αναλάβει μέχρι σήμερα ο Σπύρος Σούλης κι η ομάδα της εκπομπής «Με το δεξί».

Η μοναδική ιστορία της 15μελούς οικογένειας Διαμαντόπουλου από την Βάλμη του νομού Ηλείας, με τη νεαρή μητέρα των 10 ανήλικων παιδιών, συγκίνησε τους συνεργάτες της εκπομπής, που αποφάσισαν να φτιάξουν το κατεστραμμένο σπίτι σχεδόν από την αρχή.

Περισσότεροι από 100 συνεργάτες μεταφέρθηκαν στην Βάλμη για έξι ημέρες και νύχτες, για να αλλάξουν μια για πάντα τις συνθήκες διαβίωσης των μικρών ηρώων της οικογένειας Διαμαντόπουλου. Οι ανάγκες, οι φθορές κι οι ελλείψεις του σπιτιού, ειδικά μετά την πυρκαγιά ήταν πάρα πολλές. Ωστόσο, τo αποτέλεσμα δικαίωσε κάθε προσπάθεια!

Τα προβλήματα που έπρεπε να αντιμετωπιστούν ήταν μεγάλα και οι λύσεις ιδιαίτερα απαιτητικές. Η επιλογή του καναπέ, μάλιστα, προκειμένου να χωράει όλη την οικογένεια, προβλημάτισε το επιτελείο των διακοσμητών. Τελικά, μέσα από τη νέα σειρά καναπέ που σχεδίασε ειδικά ο Σπύρος Σούλης, βρέθηκε η ιδανική λύση για την πολυμελή οικογένεια.

Η neoset, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, στηρίζει ενέργειες κοινωνικής ευθύνης και στάθηκε αρωγός στο δύσκολο εγχείρημα της εκπομπής, προσφέροντας ένα καινούριο σπίτι και μια νέα αρχή σε μια σπάνια οικογένεια.

NEOSET: Τηλ.: 210 66 01 100,