Market

Νέα πρωτοποριακή συσκευασία Milner Click Fresh

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η νέα καινοτοµική συσκευασία Milner Click Fresh ήρθε στην ελληνική αγορά, σηµατοδοτώντας µία νέα εποχή στη ιστορία κατανάλωσης των προσυσκευασµένων τυριών.

Η νέα συσκευασία Milner Click Fresh διατηρεί το αγαπηµένο τυρί Milner τόσο φρέσκο και λαχταριστό, σαν να κόπηκε αυτή τη στιγµή. Είναι εύκολη και πρακτική στη χρήση, καθώς οι καταναλωτές µπορούν να την ανοίγουν και να την κλείνουν ξανά και ξανά, για ατελείωτη απόλαυση Milner όλες τις ώρες της ηµέρας. Στο πρωινό, στο γραφείο, σε ένα ευχάριστο διάλειµµα, στην εκδροµή, στο σπίτι µε όλη την οικογένεια. Επιπλέον, η νέα συσκευασία Milner Click Fresh φτιάχνεται από ανακυκλώσιµα υλικά συσκευασίας. Ανακαλύψτε τη στα ράφια των Super Markets!

Το Milner φτιάχνεται από φρέσκο ηµιαποβουτυρωµένο γάλα, ωριµάζει µε φυσικό τρόπο για 10 εβδοµάδες και έχει 40% λιγότερα λιπαρά από το Gouda. Γι’ αυτό είναι το τυρί µε τα χαµηλά λιπαρά, που κατέκτησε την 1η θέση στην καρδιά µας αλλά και στην αγορά των κίτρινων τυριών.*

Τα τυριά Milner, της FrieslandCampina, αποτελούν µία ιδανική επιλογή για µια γευστική, αλλά ταυτόχρονα και ισορροπηµένη διατροφή. Από το 1997, το Milner ειδικεύεται στην παράγωγη υψηλής ποιότητας τυριών, µε πλούσια γεύση και χαµηλά λιπαρά. Προσφέροντας µια ολοκληρωµένη ποικιλία γεύσεων, το Milner είναι ένας πολύτιµος σύµµαχος για να απολαµβάνουµε καθηµερινά όλα τα καλά του τυριού, χωρίς τα περιττά λιπαρά!..

Γιατί τρώγοντας καλά… ζούµε καλύτερα!

 *Πηγή: IRI Random Weight, Super Markets, YTD Jan-April 2011, Σε όγκο.