Market

Το μεγαλύτερο στρώμα του κόσμου θα είναι COCO-MAT;

Ο ∆ήμος Μαραθώνα και η COCO-MAT σας προσκαλούν σε ένα «ιστορικό» γεγονός στην παραλία του Μαραθώνα: Την κατασκευή του µεγαλύτερου στρώµατος στον κόσµο! Κέφι και δηµιουργικότητα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Ιουνίου αντίστοιχα, για να δημιουργηθεί ένα πελώριο στρώµα µε φύκια από την παραλία.

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14616-40672.jpg

Ο ∆ήμος Μαραθώνα και η COCO-MAT σας προσκαλούν σε ένα «ιστορικό» γεγονός στην παραλία του Μαραθώνα: Την κατασκευή του µεγαλύτερου στρώµατος στον κόσµο!

Κέφι και δηµιουργικότητα θα ενώσουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο και την Κυριακή 15 και 16 Ιουνίου αντίστοιχα, για να δημιουργηθεί ένα πελώριο στρώµα µε φύκια από την παραλία.

Θα ακολουθήσουν: Ζωντανή µουσική, πολύ και καλό φαγητό, χορός στην άµµο και συντροφικός ύπνος «χιλιάδων αστέρων» στο µεγαλύτερο στρώµα του κόσµου, κάτω απ’ την επιβλητική πανσέληνο! Το κολύµπι σίγουρα θα πρωτοστατήσει, αλλά ο στόχος είναι να κατασκευαστούν πολλά µαξιλάρια που θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής σας.

Όλοι έχουµε κάτι να πούµε και πολλά να µάθουµε.

Στη συνάντηση αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε για αυτά που σας απασχολούν περισσότερο. Από την οικολογία, την οµαδικότητα σε περιόδους κρίσης µέχρι και την οικονοµία. Επίσης, θα βρίσκονται εκεί σηµαντικοί άνθρωποι, πρόθυμοι να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εµπειρίες τους.

Επειδή όμως, ακόμα και στο μεγαλύτερο στρώμα του κόσμου, ο χώρος είναι περιορισμένος, οι ενδιαφερόμενοι ας δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30 Μαΐου, διευκολύνοντας έτσι την πιο σωστή οργάνωση της εκδήλωσης.

Για δήλωση συµµετοχής και περισσότερες πληροφορίες, µπορείτε να έρθετε σε επαφή µε τον τοπικό αντιπρόσωπο της COCO-MAT ή να στείλετε µήνυµα στο marathonevent@coco-mat.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ