Market

Eurobath Ολική Ανακαίνιση

Τώρα από την Eurobath: Ολοκληρωμένη ανακαίνιση του χώρου σας.

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14615-40671.jpg

Η Eurobath, μέλος του ομίλου Home Art, απαντώντας στο αίτημα των πελατών της για καθολική ανακαίνιση του σπιτιού, λανσάρει την υπηρεσία EUBOBATH ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ. Μέσω της νέας υπηρεσίας, το δίκτυο επαγγελματιών της Eurobath αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του χώρου σας, από την αρχιτεκτονική μελέτη και το σχεδιασμό, μέχρι την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων, τη μεταφορά και την άρτια τοποθέτησή τους σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Ειδικοί σύμβουλοι διακοσμητές αναλαμβάνουν την αρχιτεκτονική μελέτη του χώρου σας και δημιουργούν 3D απεικονίσεις βάσει των διαστάσεων και των προδιαγραφών του με τα προϊόντα ποιοτικής υπεροχής της Eurobath. Στη συνέχεια, ολοκληρωμένα συνεργεία αναλαμβάνουν τη μεταφορά και την τοποθέτησή τους, παράλληλα με την τοποθέτηση ή ανακαίνιση των ηλεκτρολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων, όπου απαιτείται. Οι αποξηλώσεις δαπέδων, η εγκατάσταση νέων δικτύων και η τοποθέτηση νέων υλικών και προϊόντων απλοποιούνται μέσω της νέας υπηρεσίας της Eurobath, που βασικό σκοπό έχει να μετατρέψει την ανακαίνιση του χώρου σας από κουραστική διαδικασία σε μία εμπειρία ανανέωσης και αναζωογόνησης.

Εκμεταλλευτείτε τη νέα υπηρεσία και απομακρύνεται το άγχος και την κούραση που συνδέεται με την ανακαίνιση του σπιτιού σας και την εύρεση και το συντονισμό πολλαπλών συνεργείων. Μεταμορφώστε γρήγορα και απλά το μπάνιο, την κουζίνα και τα δάπεδά σας σε τιμές ανταγωνιστικές, με την απαράμιλλη ποιότητα κι αισθητική που συνοδεύουν τα προϊόντα της Eurobath. Επισκεφθείτε τον εκθεσιακό της χώρο στη Λ. Λαυρίου, περιηγηθείτε ανάμεσα σε συλλογές προϊόντων που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, το μοντέρνο design, την έμφαση στη χρηστικότητα και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών από τη σχεδίαση του νέου σας χώρου μέχρι και την τελική του υλοποίηση.

www.eurobath.gr

Eurobath Ε.Π.Ε, Μέλος του ομίλου εταιρειών, Λ. Λαυρίου 105, Γλυκά Νερά, Τηλ.:210 6042212

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ