Market

Ένα σπίτι SOS από τα χέρια σας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14604-40652.jpg

Η Πρόκτερ & Γκαμπλ Ελλάς (P&G) προσφέρει ένα σπίτι στο νέο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, το οποίο θα εξασφαλίσει στέγη, ζεστασιά και φροντίδα σε κάποια παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Τα εγκαίνια του νέου Παιδικού Χωριού πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 26 Μαΐου 2011, στο Αρίστηνο Αλεξανδρούπολης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η P&G ενώνει τις προσπάθειές της με τα Παιδικά Χωριά SOS με στόχο την βοήθεια των παιδιών τα οποία για διάφορους λόγους έχουν στερηθεί τη φροντίδα των φυσικών τους γονιών. Στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης δύο σπίτια φέρνουν το όνομα της P&G αφού 15 χρόνια πριν η Εταιρία ανέλαβε την κατασκευή τους.

Σύμφωνα με τον κ. Γ. Πρωτόπαπα, Διευθυντή Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας «Μόνο με συνεργασίες όπως αυτή μεταξύ των της P&G και των Παιδικών Χωριών SOS, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες μας. Τα Παιδικά Χωριά SOS δημιουργούν Οικογένειες για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και τα βοηθούν να κτίζουν το δικό τους μέλλον και να επιστρέφουν δημιουργικά στην κοινωνία».

«Είναι συγκινητικό για την P&G να μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής των παιδιών που το έχουν ανάγκη» δήλωσε ο Robert van Pappelendam, Γενικός Διευθυντής της P&G Ελλάς εξηγώντας ότι «Όλα τα παιδιά σήμερα, έχουν δικαίωμα σε αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης καθώς και σε ένα καλύτερο αύριο, περισσότερο από ποτέ».

Η νέα πρωτοβουλία της P&G, αυτή τη φορά στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, είχε τη σφραγίδα ενός από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της Ελληνίδας, του AVA. Με την εκστρατεία «Ένα σπίτι SOS από τα χέρια σας» και την ενεργή συμμετοχή των καταναλωτών του AVA, συγκεντρώθηκε το απαραίτητο ποσό για να χτιστεί και να επιπλωθεί ένα όμορφο σπίτι στο νέο παιδικό χωριό SOS Θράκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ