Market

Pitsos Green Days

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. σε συνεργασία με την Pitsos οργανώνουν ολοήμερες εκδηλώσεις σε 7 από τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδας, με στόχο την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών και την ενημέρωση για τις πρώτες κλιματικά ουδέτερες, ως προς τη χρήση, συσκευές στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: Σάββατο 7 Μαΐου, Αθήνα, Εμπορικό Κέντρο Avenue, Μαρούσι

115142-643746.jpg
Home Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
14527-40533.jpg

Η Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε. σε συνεργασία με την Pitsos οργανώνουν ολοήμερες εκδηλώσεις σε 7 από τους μεγαλύτερους Δήμους της Ελλάδας, με στόχο την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών και την ενημέρωση για τις πρώτες κλιματικά ουδέτερες, ως προς τη χρήση, συσκευές στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Σάββατο 7 Μαΐου, Αθήνα, Εμπορικό Κέντρο Avenue, Μαρούσι

Σάββατο 14 Μαΐου, Πειραιάς, Πλατεία Κοραή

Σάββατο 21 Μαΐου, Πάτρα, Πλατεία Γεωργίου

Σάββατο 28 Μαΐου, Ιωάννινα, Πλατεία Πύρρου

Σάββατο 4 Ιουνίου,  Λάρισα, Πλατεία Βελισσαρίου

Σάββατο 18 Ιουνίου, Ηράκλειο, Λιμάνι, φρούριο Γκούλε

Σάββατο 25 Ιουνίου, Θεσσαλονίκη,  Άγαλμα Καραμανλή

Στα παραπάνω σημεία της κάθε πόλης, από τις 10.00 έως τις 17.00, οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν τις παλιές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές τους συσκευές, να τις δώσουν για ανακύκλωση στο container της Ανακύκλωσης Συσκευών και να ενημερωθούν για τις πρώτες κλιματικά ουδέτερες, ως προς τη χρήση, ηλεκτρικές συσκευές, στην Ελλάδα τις οποίες μπορούν να αποκτήσουν με σημαντικό οικονομικό κίνητρο, από όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 – 67 72 640, εσωτερικό 121, Κα Κάλλι Τσιλίδου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ