Market

Νέα κολεξιόν Intimissimi Φθινόπωρο 2016

Εμπνευσμένη από το αναζωογονητικό αεράκι και τις νέες προοπτικές

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H μαγεία μιας εποχής που αφήνει πίσω το ζεστό καλοκαίρι για τα πρώτα χειμωνιάτικα κρύα.

Εμπνευσμένη από το αναζωογονητικό αεράκι και τις νέες προοπτικές, που διεκδικούν το δικό τους χώρο ανάμεσα στις αναμνήσεις και τα μελλοντικά όνειρα:

Η Intimissimi επαναπροσδιορίζει το πνεύμα του φθινοπώρου με μία εντυπωσιακή συλλογή με ποιητικό χαρακτήρα που μας ταξιδεύει σε μακρινούς τόπους, πίσω στο χρόνο, σε μία ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από ρομαντισμό και αιθέρια θηλυκότητα.

ROMANTIC TALE: Precious Leaves

Tο φως περνάει σαν ανεπαίσθητο χάδι πάνω από τα φθινοπωρινά φύλλα που πέφτουν.

Η Intimissimi γιορτάζει αυτό το οδυνηρό, μελαγχολικό χορό αφιερώνοντας τη λυρική, ρομαντική συλλογή της στη ψυχή του φθινοπώρου. Tα κομμάτια-σήμα κατατεθέν είναι εμπνευσμένα από τα φυσικά σχήματα των φύλλων, φτερών και κλαδιών, με αποτέλεσμα τη δημιουργία εξαιρετικά μοναδικών εσωρούχων που αγκαλιάζουν τις γυναικείες καμπύλες.

Οι πρωταγωνιστές αυτού του bon-ton trend είναι μερικά ιδιαίτερα αφηγηματικά υλικά: δαντέλα, λαμέ, μακραμέ, το λεπτό, διακριτικό κέντημα – ένα ρομαντικό στυλ προσκείμενο στις φθινοπωρινές αποχρώσεις.

Η χρωματική παλέτα αποτίει φόρο τιμής στην ευαίσθητη θηλυκότητα: παστέλ τόνοι που κυμαίνονται από το αχνό ροζ μέχρι το απαλό μπλε, συνδυασμένοι με ουδέτερες αποχρώσεις σε ένα υβριδικό, μυστηριώδες φόντο.

Η Intimissimi αφιερώνει αυτή τη σειρά ως ένα υποβλητικό, αντισυμβατικό ερωτικό τραγούδι σε κάθε γυναίκα.

image

image

ORIENTAL HEART: Welcome to Far Far Away

Tα ζεστά χρώματα τα πρώτα χειμωνιάτικα βράδια. Μία σειρά εσωρούχων με κεντήματα που αφήνει υπαινιγμούς για κρυφές επιθυμίες και αισθησιακή διάθεση ακολουθώντας το ρομαντικό όραμα της Χώρας του Ανατέλλοντος Ήλιου.

Η Intimissimi κάνει ένα μακρύ ταξίδι ανεβαίνοντας σε ένα στιλιστικό Orient Express, για να περάσει μέσα από την αχαρτογράφητη περιοχή των floral prints που ανθίζουν σε μία κοιλάδα από μετάξι και σατέν.

Παραδοσιακά ανατολίτικα σχήματα, όπως το καινοτόμο, δαντελένιο πλισέ με κεντήματα κιμονό που αντλεί έμπνευση από την επινοητικότητα του οριγκάμι.

Tο μυστήριο μιας τάσης που χαρακτηρίζεται από εσωτερικότητα και κινείται ανάμεσα στην παράδοση και το μέλλον, εκφράζεται με θαμπές, ονειρικές αποχρώσεις του talc και wineberry, παράλληλα με τους πιο κλασικούς τόνους του βαθύ μπλε και μαύρου.

Κομψές λεπτομέρειες, σοφιστικέ ύφος που φέρει κι ένα άρωμα ανατολίτικου τσαγιού και μπαχαρικών καλύπτοντας το αληθινό στυλ Intimissimi και γεμίζοντας τα κενά ανάμεσα στο καλοκαίρι και το χειμώνα που μας περιμένει.

image

image