Market

Σάκης Ρουβάς και Πάολα στο Κέντρο Αθηνών

Ο φετινός χειμώνας στην πόλη της Αθήνας αναμένεται να είναι άκρως διαφορετικός

2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο φετινός χειμώνας στην πόλη της Αθήνας αναμένεται να είναι άκρως διαφορετικός και διασκεδαστικός. Ανάμεσα στα σχήματα που θα δούμε για πρώτη φορά στην πόλη είναι και εκείνο που θα αποτελείται από την Πάολα και τον Σάκη Ρουβά. Οι δύο καλλιτέχνες, ύστερα από καιρό συζητήσεων, κατάφεραν τελικά να δώσουν και επίσημα τα χέρια και να αρχίσουν τις προετοιμασίες για την μεγάλη τους πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών. Το αγαπημένο στέκι της Αθήνας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στην πίστα του από Οκτώβριο ένα από τα πιο μεγάλα μουσικά σχήματα που θα δούμε φέτος στην πόλη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, Σάκης Ρουβάς Πάολα Κέντρο Αθηνών θα αποτελέσουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες συναντήσεις και θα είναι κοντά μας με το πιο ανεβαστικό πρόγραμμα στην πόλη.

ΠΑΟΛΑ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Η Πάολα αποτελεί μια από τις πιο σπουδαίες φωνές της τελευταίας δεκαετίας, όσον αφορά στο λαϊκό ρεπερτόριο. Την ακούσαμε για πρώτη φορά στην Αθήνα το 2005, στην πίστα του Frangelico και έκτοτε μας έχει χαρίσει ένα μοναδικό σερί εμφανίσεων που γνωρίσουν την απόλυτη επιτυχία πάντα. Είτε στην Αθήνα είτε στη Θεσσαλονίκη, η τραγουδίστρια έχει πάντοτε πρωταγωνιστικό ρόλο στη διασκέδαση του κοινού του εν λόγω ρεπερτορίου και έχει υπάρξει σε σχήματα που έχουν γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα στη διασκέδαση. Ειδικότερα, οι συνεργασίες της με τον Παντελή Παντελίδη στις πίστες του Κώστα Μπερτάκη έχουν αφήσει εποχή. Όλα έδειχναν πως αν ο τραγουδιστής δεν έφευγε άδικα από τη ζωή, θα συνέχιζαν να αποτελούν ένα από τα πιο καυτά δίδυμα διασκέδασης. Ωστόσο, ύστερα από τον θάνατό του και την αποχή της από τις πίστες για κάποιους μήνες, η Πάολα δείχνει πως θέλει να κάνει μια νέα αρχή αφήνοντας πίσω της και τη συνεργασία με τον επιχειρηματία. Η τραγουδίστρια είναι πλέον πανέτοιμη να αλλάξει στέκι και να εμφανιστεί σε ένα από τα πιο ποιοτικά μαγαζιά της διασκέδασης στην πόλη. Πάολα Κέντρο Αθηνών συνεργάζονται για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να μας καταπλήξουν.

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016- 17

Ο απόλυτος Έλληνας σταρ έχει επιστρέψει από την περασμένη σεζόν στις πίστες και έχει κυριολεκτικά φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση. Την περασμένη σεζόν τον είδαμε να ξεκινά τη συνεργασία με το Estate, που συνεχίστηκε και το φετινό καλοκαίρι από το Ακρωτήρι Estate ενώ ο χειμώνας αυτός είναι βέβαιο πως θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Ο ποπ καλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις του με μια από τις μεγαλύτερες λαϊκές φωνές και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό. Ρουβάς Πάολα Κέντρο Αθηνών έρχονται σε δύο μόλις μήνες να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας.

ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17

Το Κέντρο Αθηνών είναι πλέον μια από τις παλιές παρουσίες στην Αθήνα, μιας και άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του στην Αθήνα το 2005. Τότε, την πίστα του, που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς και το Γκάζι, εγκαινίασε ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες, ο Γιάννης Πλούταρχος, ενώ στη συνέχεια, τα ηνία ανέλαβε ο Δημήτρης Μητροπάνος. Όπως καταλαβαίνει κανείς, από την πίστα του έχουν περάσει αμέτρητα ονόματα της ελληνικής μουσικής και μάλιστα από τα μεγαλύτερα. Ο Νίκος Βέρτης ήρθε στην συνέχεια να συνδέσει με το κέντρο για τα καλά το όνομά του. Φέτος, ύστερα από δύο ακόμα συναπτά έτη επιτυχίας, αποχωρεί και τη θέση του παίρνουν δύο από τα πλέον επιτυχημένα ονόματα στη νύχτα. Σάκης Ρουβάς Πάολα είναι το απόλυτο δίδυμο του χειμώνα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην πόλη.