Market

H TW Steel «εισβάλει» στο πιο ξεκαρδιστικό ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ της χρονιάς

Μία μεγάλη συνεργασία στο χώρο της ψυχαγωγίας και του κινηματογράφου

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H TW Steel, για πρώτη φορά, πραγματοποιεί μία μεγάλη συνεργασία στο χώρο της ψυχαγωγίας και του κινηματογράφου. Η αγαπημένη ολλανδική μάρκα ρολογιών κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη με τη χορηγία της νέας μαύρης κωμωδίας «ΜΠΑΤΣΕΛΟΡ» σε σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα και σενάριο της Ρένας Ρίγγα.

Η νέα ταινία, που αναμένεται να είναι το blockbuster της χρονιάς, θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες τον προσεχή Οκτώβριο. Μέσα από μία σειρά ευτράπελων γεγονότων, ξεκαρδιστικών διαλόγων και «μπάτσελορ» καταστάσεων, οι καταξιωμένοι Έλληνες ηθοποιοί Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Γιάννης Ζουγανέλης, ΡένιαΛουιζίδου, Τόνια Σωτηροπούλου, Νίκος Βουρλιώτης και πολλοί άλλοι μοιράζουν απίστευτες στιγμές γέλιου σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές παραγωγές των τελευταίων ετών.

H TW Steelπραγματοποιεί το δικό της placement, μέσω των διάσημων πρωταγωνιστών, με εμφάνιση πολλών από τα μοντέλα της σε διάφορα στιγμιότυπα της ταινίας και του λογοτύπου της στο επίσημο trailer, videoclip και αφίσες, καθώς και χορηγώντας το μεγάλο event για την παρουσίαση της ταινίας.

image

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το facebook.com/twsteelgr και το facebook.com/thebachelor.movie

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος τηςTW Steelγια την Ελλάδα είναι η Rist Hellas.