Market

Ραντεβού στο πλατό

4 προσωπικότητες που έχουν ξεχωρίσει, αμέτρητες ιστορίες από τα φοιτητικά χρόνια!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τέσσερις απόφοιτοι του Deree βρέθηκαν σε ένα κινηματογραφικό πλατό και μίλησαν για όλα όσα έζησαν ως φοιτητές τότε και για αυτά που τους βοήθησαν να φτάσουν εδώ που είναι τώρα: στην ευχάριστη θέση να ασχολούνται με αυτό που αγαπούν!

Ο Κωνσταντίνος διοργανώνει μουσικά φεστιβάλ και εκθέσεις τέχνης στο urban αθηναϊκό στέκι six d.o.g.s.

Η Ίρις δημιουργεί γευστικά, υγιεινά και ευφάνταστα snacks στη rho foods και μετρά ήδη φανατικούς οπαδούς των kale chips της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Αφροδίτη ανεβαίνει στη μηχανή της το πρωί και φτάνει στο σωματείο ΕΛΙΖΑ, για να αναλάβει δράση εναντίον της κακοποίησης των παιδιών, ως διοικητική διευθύντρια του σωματείου.

Κι ο Αντώνης αρμενίζει.. δηλαδή είναι κάθε μέρα στην incrediblue και φροντίζει όλα να πηγαίνουν πρίμα για τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν διακοπές με σκάφος μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας που έχει δημιουργήσει.


Αντώνης Φιοράκης

Αντώνης Φιοράκης


image

Αφροδίτη Στάθη


Τι σχέση έχουν αυτοί οι τέσσερις άνθρωποι; Εχουν όλοι πολύ ενδιαφέρουσες ασχολίες και είναι όλοι τους απόφοιτοι των τριών προπτυχιακών σχολών του Deree. Γι’ αυτό και το Deree τούς κάλεσε σε ένα studio για να μοιραστούν με το κοινό εμπειρίες, φοιτητικές ιστορίες και «οδηγίες προς ναυτιλομένους» – δηλαδή προς όλους αυτούς του νέους που ψάχνουν το δρόμο για να κάνουν αυτό που αγαπούν, επάγγελμα.


image

Κωνσταντίνος Δαγριτζίκος


Οι τέσσερις απόφοιτοι, με την καθοδήγηση του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιώργου Ζώη, μίλησαν για αγαπημένες στιγμές από τα φοιτητικά χρόνια, στιγμές γέλιων και δακρύων λίγο πριν την αποφοίτηση ή στιγμές που τους έκαναν να πιστέψουν ότι είναι σίγουροι για τον εαυτό τους. Μοιράστηκαν τι ήταν αυτό που έκανε τις σπουδές στο Deree μοναδικές για τον καθένα, τις δραστηριότητες και τις ομαδικές εργασίες, τη σχέση με τους καθηγητές, τη συμμετοχή σε ομίλους. Ξεχώρισαν αξίες που πήραν από τις σπουδές: ήθος, σεβασμό στους άλλους, δημιουργικότητα, την αίσθηση ότι μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου.

Κι όλοι συμφώνησαν σε ένα πράγμα: Αν είναι να σπουδάσεις στο Deree, εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή, κάθε ευκαιρία, κάθε μάθημα. Κάπως έτσι ξεκινά μια επιτυχημένη πορεία - ξέρουν αυτοί!


image

Ίρις Μάλαμα


Δείτε εδώ τις συνεντεύξεις του Κωνσταντίνου Δαγριτζίκου, της Ίριδας Μάλαμα, της Αφροδίτης Στάθη και του Αντώνη Φιοράκη!

Photo credits: Έρση Δρόσου