Market

Τα έξοδα των φετινών διακοπών «βγαίνουν» με €πιστροφή

Έως 20% €πιστροφή από τις κάρτες Eurobank και στις διακοπές

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ωραία είχες συνηθίσει όλο το χειμώνα με την Επιστροφή. Σούπερ μάρκετ πήγαινες και κέρδιζες, βενζίνη έβαζες και δεν πλήρωνες τίποτα εξαργυρώνοντας τα ευρώ που είχες ήδη συγκεντρώσει από προηγούμενες αγορές. Τώρα που ήρθε το καλοκαίρι και νέα έξοδα φαίνονται στο ορίζοντα, δεν υπάρχει λόγος να χάσεις τις αγαπημένες σου συνήθειες. Απόλαυσε το ελληνικό καλοκαίρι όπου βρεθείς και άσε την Eurobank να φροντίζει για την Επιστροφή σου.

Πάνω από 600 ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλη την Ελλάδα σε επιβραβεύουν μέσω του προγράμματος «Επιστροφή hotels» και οι διακοπές για πρώτη φορά σου επιστρέφουν ευρώ! Έτσι κάθε φορά που επιλέγεις ένα από τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία του προγράμματος είτε για πολυήμερες διακοπές είτε για ένα weekend απόδρασης, να θυμάσαι να πληρώνεις με κάρτα Eurobank. Με έως 20% Επιστροφή σε ευρώ, δεν είναι για να το ξεχάσεις.

image

Κανόνισες διαμονή και νόμιζες ότι μέχρι εδώ ήταν η Επιστροφή σου; Μεγάλο λάθος. Τώρα έχεις και 5% Επιστροφή αν εκδώσεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο και Νάξο από την Ραφήνα, μέσω της FastFerries και το μόνο που μένει είναι να φτιάξεις το πρόγραμμα των διακοπών σου. Ξέρεις ότι θα θες το ταβερνάκι σου, το μπαράκι σου και πολλά ακόμη αγαπημένα υποκοριστικά του καλοκαιριού και ίσως αγχωθείς με το διαθέσιμο budget. Για καλό φαγητό πάντως, άσε τον τουριστικό οδηγό να σκονίζεται στην άμμο και βάλε την πιστωτική σου στο εξωτερικό τσεπάκι, έτοιμη για χρήση. Βρες τη λίστα με τα 400 επιλεγμένα εστιατόρια του προγράμματος «Επιστροφή γεύσεις» και κλείσε τραπέζι για μετά την παραλία ή το βραδάκι. Κερδίζεις έως 20% Επιστροφή και απολαμβάνεις βραβευμένη υψηλή γαστρονομία, ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, θαλασσινές γεύσεις και έθνικ εκπλήξεις.

Ένα είναι το σίγουρο γι’ αυτό το καλοκαίρι. Η πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα θα γίνει συνοδοιπόρος σου, θα την έχεις συνέχεια μαζί σου. Θα γεμίσει αλμυρές σταγόνες από τα βρεγμένα σου μαλλιά την ώρα που θα πληρώνεις το εστιατόριο της παραλίας και κάθε φορά που θα πληρώνεις θα χαίρεσαι. Ξέχνα και το άγχος το μετρητών, αφού όλη η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού συγκεντρώνεται σε μία θήκη στο πορτοφόλι σου.

Αυτό που δεν περίμενες είναι, ότι εξαργυρώνοντας τα ευρώ που έχεις συλλέξει από προηγούμενες συναλλαγές, το επόμενο γεύμα, η διαμονή σου, αλλά και οποιαδήποτε αγορά σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος θα σου κοστίσει λιγότερο ή και καθόλου.

Γι’ αυτό η Επιστροφή είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών που ανταμείβει όλες τις αγορές σου με κάρτες Eurobank χειμώνα καλοκαίρι. Σε ένα ευρύ δίκτυο 7.000 επιχειρήσεων προσφέρει καθημερινό όφελος σε πραγματικά ευρώ κι εσύ ανακάλυψες μία €πιστροφή από τις διακοπές που δε σε κάνει να στεναχωριέσαι.

Βρες τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και εστιατόρια, αλλά και πάνω από 7.000 επιχειρήσεις στο www.epistrofi-eurobank.gr ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή για smartphones Επιστροφή app για να έχεις την Επιστροφή μαζί σου.