Market

3 νέα βραβεία απέσπασε η Lidl Hellas

Στο πλαίσιο των Self Service Awards!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΝΕΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Τρεις νέες διακρίσεις κατέκτησε η Lidl Hellas στο πλαίσιο των βραβείων για τις βέλτιστες πρακτικές του λιανεμπορίου τροφίμων και των προμηθευτών σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2016:

• βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη / Άνθρωπος»

• βραβείο στην κατηγορία «Private Label (Προϊόντα / Σειρές PL)»

• βραβείο στην κατηγορία «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία»

3 νέα βραβεία απέσπασε η Lidl Hellas

Η Lidl Hellas ξεχώρισε για την καινοτομία και τη δημιουργικότητά της, τη δυναμική προσέγγιση στις προκλήσεις και τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα.

Η καμπάνια Αξίζει και Φαίνεται, για την οποία αποσπάσαμε το βραβείο «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία» είναι μια καμπάνια που δείχνει την αληθινή Ελλάδα: τα χωράφια, τις φάρμες, τις θάλασσές μας, αλλά και τα εργαστήρια, τους φούρνους, τα τυροκομεία μας. Μέσα σε όλη αυτή την πληθώρα εικόνων, η LIDL είναι εκεί, να φροντίσει, να ελέγξει, να μεταφέρει τα καλύτερα προϊόντα, και να μπορεί περήφανα να υπογράψει ότι ό,τι προσφέρει «αξίζει και φαίνεται».

3 νέα βραβεία απέσπασε η Lidl Hellas

Για τη συμβολή μας στην κοινωνία και στον άνθρωπο αποσπάσαμε βραβείο στην κατηγορία Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – Άνθρωπος. Συγκεκριμένα βραβεύτηκε η δράση ανάπλασης των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου Παίδων Π.&Α. Κυριακού, μια δράση που στηρίζει τον καίριο τομέα της υγείας.

Βραβείο λάβαμε και στην κατηγορία Private Label (Προϊόντα / Σειρές PL) και συγκεκριμένα για την δημοφιλή σειρά Bake off προϊόντων, που διατίθενται καθημερινά σε πάνω από 150 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.