Market

Δίψα για μουσική

Από τη Βίκος Cola στο νέο video clip των ONIRAMA

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133368-303514.jpg

H ΒΙΚΟΣ Cola με έντονη και δυναμική παρουσία στο χώρο της μουσικής, πρωταγωνιστεί στο νέο video clip των ΟΝΙRAMA. Με ανατρεπτική διάθεση οι ΟΝΙRAMA διασκευάζουν ένα παλιό και πετυχημένο τραγούδι που ερμήνευσε η Ελευθερία Αρβανιτάκη «Το μηδέν» που αγαπήθηκε πολύ από την πρώτη του εκτέλεση το 1997 μέχρι σήμερα. Οι ONIRAMA βάζουν το δικό τους στίγμα και τη δική τους ακουστική σφραγίδα στο τραγούδι, δημιουργώντας ένα μοναδικό και φρέσκο μουσικό αποτέλεσμα που θα απογειώσει τη διάθεση.

Πρωταγωνιστής του βίντεο κλιπ είναι ο αγαπημένος και πολύ ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης. Το βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία του Sheriff Francis έχει ως σκοπό να μεταφέρει ένα βασικό μήνυμα: Τι θα έκανε κανείς αν γνώριζε πως έχει μόνο μία εβδομάδα ζωής; Μπορεί κανείς να “μηδενίσει” τη μέχρι τώρα ζωή του με σκοπό την ευτυχία; Μπορεί και το μαγικό συστατικό είναι να τη ζεις χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, όπως μας διδάσκει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μέσα από την εκπληκτική του ερμηνεία. Στις μικρές απολαύσεις της ζωής βρίσκεται και η ΒΙΚΟΣ Cola που χαρίζει μοναδική φρεσκάδα προσφέροντας ευχάριστη και ξεχωριστή γεύση. Η ΒΙΚΟΣ Cola με «Δίψα για Μουσική» δίνει το παρών σε ακόμη μία σημαντική στιγμή της ελληνικής μουσικής.

Το μυστικό της καινοτομίας της ΒΙΚΟΣ Cola κρύβεται στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια, που αποτελεί και το κυρίαρχο συστατικό της. Το αγαπημένο φυσικό μεταλλικό αναψυκτικό έχει ξεχωρίσει για τον μοναδικό τρόπο που απογειώνει τις αισθήσεις. Ο χώρος της μουσικής, σημείο έμπνευσης και διασκέδασης για πολλούς καλωσορίζει τη ΒΙΚΟΣ Cola που υπόσχεται να προσφέρει στιγμές απόλαυσης και γευστικής εμπειρίας για όσους διψούν για μουσική.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ