Market

«Παρακαλούμε αγγίξτε!»

Η Swatch γιορτάζει την πολυτέλεια της μοναδικότητας με τη νέα της συλλογή Fall-Winter 2016.

3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
133367-303512.jpg

«Παρακαλούμε αγγίξτε!» μας προτρέπει η νέα συλλογή Fall- Winter 2016 της Swatch.

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ένα κοκτέιλ Ελβετικής ακρίβειας και παγκόσμιας ελευθερίας επιλογής.

Μια πολυτέλεια που είναι στο χέρι σας 24ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Η θεματική ενότητα Archi-Mix είναι ένα ζωντανό Lookbookστο οποίο ο καθένας μπορεί να βρει τον ήρωα της δικής του καθημερινής ιστορίας ενώ η ενότητα GrüeziAll! διασκεδάζει τις ελβετικές της ρίζες, με κούκους, κουκουνάρια και σκύλους-διάσωσης βουνού…

ARCHI-MIX – 14 IΟΥΛΙΟΥ 2016

Η αρχιτεκτονική δημιουργεί χώρους μέσα από σχέδια.

Η θεματική ενότητα Archi-Mix μετατρέπει το χρόνο σε συναισθήματα και μορφές έκφρασης. Στυλ τόσο διαφορετικά, από vintage μέχρι ιδιαίτερα avant-garde, που μαρτυρούν ότι δύο άτομα δεν περνούν ποτέ την ώρα τους με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Εάν τα μάτια είναι ο καθρέπτης της ψυχής, τότε τα ρολόγια είναι καθρέπτες του νου.

Οπότε τι μπορεί να σκέφτεται κάποια κοπέλα που φοράει το WAVEYDOTS (SUOK118);

Ίσως ότι η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά αυτή η ηρεμία και η γαλήνη δεν είναι που φέρνουν ισορροπία στο τρελό τρενάκι της καθημερινότητας;

Το μοντέλο GUIMAUVE (GP148) έχει μια βουκολική παστέλ προσέγγιση, ενώ το CHESERA (LM141) είναι μια θηλυκή μαύρη καλλονή με αινιγματική εμφάνιση.

Το μοντέλο WHITEGLOVE (SUOW131) μπορεί να μοιάζει αθώο με την πρώτη ματιά αλλά αρκούν κάποιες πινελιές γκρι για να μετατρέψουν το ύφος του σε παιχνιδιάρικο.

Το μοντέλο SKELETOR (SUOB134) είναι σίγουρα από τους τύπους που μιλούν κατευθείαν στην καρδιά όπως φαίνεται και από το ανοικτό καντράν του.

Το LARANCIO (SUO103) από την άλλη είναι εντελώς εξωστρεφές με το έντονο πορτοκαλί καντράν και ξεκάθαρα νούμερα για τις ώρες μοιάζει να φωνάζει «Εδώ είμαι, κοιτάξτε με!».

Για όλες τις προσωπικότητες που έχουν το ταλέντο να βλέπουν και τις δύο πλευρές του νομίσματος το SECRETNUMBERS (SUOB133) είναι ο ιδανικός σύντροφος.

Κάθε αριθμός είναι «οπτικά» χωρισμένος στα δύο ενώ το λουράκι που είναι μονόχρωμο στη μπροστινή όψη, έχει διάφορες αποχρώσεις του γκρι στην πίσω όψη.

Για όλες τις λάτρεις της θηλυκής γοητείας το ALACARLA (YSG145Α/Β) συνδυάζει πολυδιάστατο ελαστικό μπρασελέ σε ροζ χρυσή απόχρωση με κομψό σκούρο γκρι καντράν.

Για τις εκλεπτυσμένες κυρίες προτείνεται επίσης το μοντέλο SKYNET (SFE109M) με το υπέροχο μπρασελέ σε στυλ Milaneseκαι το λαμπερό καντράν του για έξτρα δόσεις glamour.

Τα μοντέλα SwatchIrony έχουν πάντοτε μια φλόγα στο βλέμμα τους καθώς συνδυάζουν τα μεταλλικά υλικά με τη δύναμη της έκφρασης.

Οι μοντέρνοι τζέντλεμεν θα λατρέψουν το STRICTLYSILVER (YGS131) και το FOURTHIRTY (YWS416).

Αυτά τα κομψά κλασσικά μοντέλα υπογραμμίζουν διακριτικά την αυτοπεποίθηση σας- δεν χρειάζεται να φορέσετε μανικετόκουμπα ή γραβάτα.

Το μοντέλο DESTINATIONHAMBURG (YVS432) θα φτάσει εγκαίρως στον προορισμό του με το μίνιμαλ καντράν του με τους χρονογράφους και το σκούρο καφέ δερμάτινο λουράκι με το λευκό εξώραφο.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν οι προτάσεις για τα κορίτσια που αγαπούν το χαριτωμένο girly στυλ: το DREAMNIGHTROSE (YCS588G) με το ρομαντικό συνδυασμό απαλού ροζ – γυαλιστερού ασημί και το CLEARWATER (YCS589G) με τον κούλ συνδυασμό παστέλ γαλάζιου με ασημί.

Το χρώμα βασιλεύει επίσης σε ένα αχτύπητο τρίο: ένας κόκκινος, ένας λευκός και ένας μπλε χρονογράφος αλουμινίου μαγνητίζουν τα βλέμματα και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Τα REDATTACK (YYS4018AG), WHITEATTACK (YYS4019AG) καιBLUEATTACK (YYS4017AG) είναι η απόλυτη εξήγηση του γιατί κάποια πράγματα δε πρέπει να είναι απλώς ασπρόμαυρα…

Η Swatch γιορτάζει την πολυτέλεια της μοναδικότητας με τη νέα της συλλογή Fall-W

GRÜEZIALL! – 14 IΟΥΛΙΟΥ 2016

Εάν η Heidiήταν εδώ τριγύρω σήμερα, θα είχε πολλά περισσότερα να μας δείξει από καλοσύνη και ευγένεια.

Τα ρολόγια της συλλογής GrüeziAll! εκπληρώνουν πλήρως το σκοπό τους που είναι να γιορτάσουν το αληθινό Ελβετικό στυλ!

Το UHRLY (GC116) γνωρίζει ότι το πρωινό πουλί πιάνει το σκουλήκι.

Αυτό το ρολόι κούκος που φοριέται στον καρπό συνδυάζει τη διασκέδαση και τη χρηστικότητα μέσα σε έναιδιαίτερο σαλέ που αφαιρείται με μια κίνηση. Το αν θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Κούκου παραμένει στη διακριτική ευχέρεια του ιδιοκτήτη!

Το μοντέλο T’SCHUSS (SUOW137) είναι μια φορητή χειμερινή wonderland με φρέσκο χιόνι και έλατα γύρω από μια πίστα που διατρέχει το λουράκι.

Όποιος κατέβει πρώτος την πίστα παίρνει σαν έπαθλο ένα χαδιάρικο σκυλάκι Αγ. Βερνάρδου.

Ο Einstein και η Swatch δεν είναι οι μόνοι που αγαπούν την Ελβετία και τη βλέπουν σαν εύφορο έδαφος για καινοτομία.

Το μοντέλο SCHWIIZITUDE (GR168) τιμά τους εφευρέτες του φερμουάρ, του εργαλείου ξεφλουδίσματος, του έλκηθρου Davos, της γραμματοσειράς Helvetica και του πιο εικονικού σουγιά στον κόσμο, και ας μην ξεχνάμε βέβαια την πιο δημοφιλή μάρκα ρολογιών στον κόσμο!

Τα λουλούδια μιλούν μια παγκόσμια γλώσσα αλλά τα edelweiss προσθέτουν μια μοναδική ελβετική χροιά όπως τα μοντέλα EDELBLAU (GN412) και ROETLI (LR129).

Προειδοποίηση: αυτά τα δύο ρολόγια μπορεί να σας προκαλέσουν μια ακαταμάχητη ανάγκη για yodeling!

www.swatch.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ