Market

Tissot Luxury Jungfraubahn Special Edition

Πολυτελή νέα ύψη

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Tissot είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη συναρπαστική συνεργασία της με το Jungfraubahn και το σχεδιασμό του περιπάτου Cliff Walk by Tissot ο οποίος ενισχύει την ισχυρή Ελβετική ταυτότητα της μάρκας και δίνει έμφαση στη θερμή υποστήριξη της προς τους ορειβάτες. Η Tissot είναι χαρούμενη που γιορτάζει αυτή τη συνεργασία με στυλ με την κυκλοφορία αυτής της special εκδοχής ρολογιών τα οποία εμπνέονται από τα ίδια τα βουνά. Η μάρκα μοιράζεται τις ίδιες μοναδικές αξίες με το κλασικό Tissot Luxury Automatic, το οποίο διαθέτει εντυπωσιακή αυτονομία 80 ωρών και ένα πραγματικά σοφιστικέ σχεδιασμό.

image

Γοητευτικές λεπτομέρειες

Η ανδρική εκδοχή του στιλάτου Tissot Luxury Jungfraubahn Special Edition αναπαράγει το βουνό με έναν ιδιαίτερο και δημιουργικό τρόπο. Η πέτρα του βουνού προβάλλεται στο καντράν μέσα από τον διακριτικό ανθρακίτη, η παραγωγή του οποίου προσθέτει ένα στοιχείο πολυτέλειας καθώς εξασφαλίζει ότι καθένα από τα ρολόγια που κυκλοφορούν θα είναι απόλυτα μοναδικό, και κάθε καντράν θα εκπέμπει διαφορετικές αντανακλάσεις. Οι γυναίκες μπορούν επίσης να απολαύσουν αυτή την…παγωμένη έμπνευση, με ένα μοντέλο που θυμίζει το απαλό, και όμορφο χιόνι στις κορυφές των βουνών, παραμένοντας ταυτόχρονα και εκείνο απόλυτα μοναδικό. Και τα δύο ρολόγια είναι τεχνολογικά εντυπωσιακά, όπως θα περίμενε κανείς, με το λογότυπο του Jungfraubahn να ξεχωρίζει περήφανα στο διαφανές καπάκι, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να θαυμάσουν τον εντυπωσιακό μηχανισμό Powermatic 80.

Tissot Luxury Jungfraubahn Special Edition

Χαρακτηριστικά

• Ελβετική κατασκευή

• Αυτόματος μηχανισμός Powermatic 80

• 316L ατσάλινη κάσα με διαφανές καπάκι

• Αντιχαρακτικό κρύσταλλο σαπφείρου με αντιανακλαστική επικάλυψη

• Αδιάβροχο σε πίεση έως 5 bar (50 m / 165 ft)

• 316L ατσάλινο μπρασελέ με κούμπωμα πεταλούδας και πιεζόμενα κουμπιά

Το + στο λογότυπο της Tissot συμβολίζει την ελβετική ποιότητα και αξιοπιστία που έχει επιδείξει η μάρκα από το 1853. Τα ρολόγια της, τα οποία πωλούνται σε πάνω από 160 χώρες, είναι αυθεντικά, λειτουργικά, κατασκευασμένα με ειδικά υλικά, ενώ διακρίνονται για την προηγμένη τεχνολογία και τον λεπτομερή σχεδιασμό τους.

Η Tissot παραμένει πιστή στην υπογραφή της “Innovators by Tradition” («Καινοτόμοι από Παράδοση»). Η υψηλή ποιότητα της μάρκας έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα. Η Tissot έχει ορισθεί Επίσημος Χρονομέτρης και Συνεργάτης πολλών αθλημάτων και διοργανώσεων, όπως το μπάσκετ, με το NBA, το FIBA και το CBA, η ποδηλασία με το Tour de France και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας UCI, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με το MotoGPTM και το Πρωτάθλημα FIM World Superbike, και το ράγκμπι με το Πρωτάθλημα RBS 6 Nations, το TOP14, τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ράγκμπι και τα Challenge Cups. Αποτελεί, επίσης, Επίσημο Χρονομέτρη των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων ξιφασκίας, χόκεϊ επί πάγου και AFL.

www.tissotwatches.com