Market

Μεγάλος διαγωνισμός MISS FOX LIFE

4-24/07/2016. Ψηφίστε την αγαπημένη σας πρωταγωνίστρια από τις σειρές του FOX Life και κερδίστε πλούσια δώρα!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μπείτε τώρα στο Facebook και αναδείξτε την «Μiss FOX Life»!

Δυναμικές, Ρομαντικές, Απρόβλεπτες, Sexy. Αυτές είναι οι κορυφαίες γυναικείες προσωπικότητες από τις σειρές του FOX Life.

Η γιατρός της καρδιάς μας, Dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo) από το «Grey’s Anatomy», η δυναμική σύμβουλος της Αμερικής Olivia Pope (Kerry Washington) από το «Scandal», η μυστηριώδης καθηγήτρια Annalise Keating (Viola Davis) από το «How To Get Away With Murder» και η πληθωρική Gloria Delgado- Pritchet (Sofia Vergara) του «Modern Family» αγωνίζονται εναντίον της ριψοκίνδυνης Alex Parrish (Priyanka Chopra) από τη νέα σειρά «Quantico», της δαιμόνιας Marisol Suarez (Ana Ortiz) από το «Devious Maids», της ρεαλίστριας Gretchen Cutler (Aya Cash)από το «You’re The Worst» και της δημιουργικής Hannah Horvath (Lena Dunham) από το «Girls».

Μπείτε στη σελίδα του FOX Life Greece στο Facebook και ψηφίστε. missfoxlife.gr

Οι 8 διαγωνιζόμενες είναι χωρισμένες σε 4 ζευγάρια.

Κάθε εβδομάδα μόνο μία από κάθε ζευγάρι μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 3 εβδομάδες, με αποκορύφωμα την ανάδειξη της «Miss FOX Life»!

Όλοι όσοι συμμετέχουν μπαίνουν στην κλήρωση για πλούσια δώρα κάθε εβδομάδα καθώς και για το μεγάλο δώρο στο τέλος του διαγωνισμού! Ψηφίζοντας σε κάθε γύρο οι παίκτες αποκτούν περισσότερες συμμετοχές για την κλήρωση του μεγάλου δώρου.

Η «Miss FOX Life» καθώς και το όνομα του τυχερού νικητή που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο, θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 25 Ιουλίου! 8 γυναίκες – 1 τίτλος.

Ποια θα είναι η «Miss FOX Life»;