Market

10 χρόνια Bonus Alpha Bank

Tο Μεγαλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης γιορτάζει με εκπλήξεις και δώρα!

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Bonus, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης, κλείνει 10 χρόνια στην ελληνική αγορά και το γιορτάζει! Το Πρόγραμμα της Alpha Βank παραμένει επίκαιρο και πρώτο στην αναγνωρισιμότητα και στην αποδοχή του κοινού, αποδεικνύοντας ότι η Alpha Bank βρίσκεται κοντά στις ανάγκες των πελατών της, τόσο των ιδιωτών όσο και των επιχειρήσεων, και εκτιμάει έμπρακτα τη συνεργασία μαζί τους.

Η «δύναμη» του Bonus:

  • Οι μεγάλοι στρατηγικοί του συνεργάτες: AB Βασιλόπουλος, HERTZ, AXA Ασφαλιστική, Aegean, BP, Vodafone, Notosgalleries, Hondos Center, Κωτσόβολος.
  • Οι υπόλοιποι συνεργάτες του, μικρότεροι ως προς τη συλλογή πόντων (€1=2 πόντους) αλλά με σημαντική παρουσία σε όλη την Ελλάδα: Καλογήρου, Intersport, ΙΚΕΑ, Pizza Hut, Odeon Cinemas, T.G.I. Friday's, Advance Pharmacies, ΛΗΤΩ, TOUS, Laura Ashley, The Body Shop, Autovision, Cellier, Kiosky's, GANT, Lacoste, L'Occitane, EYΡΩΙΑΤΡΙΚΗ, Zoulovits, κ.λπ.
  • Η συλλογή πόντων από παντού. Εκτός από τη χρήση των καρτών σε συναλλαγές σε Ελλάδα και εξωτερικό, πόντοι συλέγονται και από άλλα προϊόντα τραπεζικής σχέσεως: προθεσμιακή με bonus, στεγαστικά και καταναλωτικά, προϊόντα bancassurance.
  • Η ευελιξία εξαργύρωσης των πόντων από τους πελάτες, οι οποίοι μπορούν να τους εξαργυρώνουν σε περισσότερα από 4.000 σημεία σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένους συνεργάτες online. 

Σήμερα, το Bonus μετράει 1.000.000 πελάτες, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει 4.500.000 Bonus εξαργυρώσεις! Οι εξαργυρώσεις άλλωστε είναι η ισχυρότερη απόδειξη της ικανοποίησης των πελατών του.

Γιορτάζοντας τα 10 χρόνια του λοιπόν, το Bonus κάθε μήνα εξασφαλίζει εκπλήξεις και επιπλέον δώρα και υπηρεσίες από Bonus Συνεργάτες, ξεκινώντας με τον Κωτσόβολο εντός του Ιουνίου και συνεχίζοντας με τη Vodafone και τα Hondos Center κατά τον Ιούλιο, ενώ έχει προγραμματιστεί ενδιαφέρουσα συνέχεια μέχρι το τέλος του έτους. Επιπλέον, σε κάθε συναλλαγή με τις κάρτες Bonus σε ένα από τα 4.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, ο πελάτης μπαίνει αυτόματα σε κλήρωση και ενημερώνεται τη στιγμή της συναλλαγής του, από την απόδειξη, έαν είναι ένας από τους εκατοντάδες τυχερούς των μεγάλων δώρων.