Market

En Lefko Summer Party 2016

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016, Bolivar Beach Bar

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132390-300990.jpg

Ο En Lefko 87.7 πάει παραλία!

Ένα αξέχαστο καλοκαιρινό party στο Bolivar Beach Bar... από τη Δύση μέχρι την Ανατολή. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου, ας απομακρυνθούμε λίγο από τη ζέστη της πόλης, και ραντεβού όλοι δίπλα στη θάλασσα, στο γνωστό beach bar του Αλίμου, για ασταμάτητο χορό!

Στα decks, οι παραγωγοί του En Lefko 87.7 και μερικοί εκλεκτοί καλεσμένοι…

Special guests:

Leftfield & Kasper Bjørke

Νίκος Δρογώσης | Σάκης Τσιτομενέας

Kafka | Σπύρος Παγιατάκης

Εύα Μπουντούρη | Μανώλης Οικονόμου

Nteibint & Olga Kouklaki


image


Leftfield Το θρυλικό σχήμα των 90s που καθιέρωσε τη βρετανική house μουσική, σε μια και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα, και το καλοκαιρινό party του En Lefko 87.7. Το duo των βρετανών Neil Barnes και Paul Daley σχηματίστηκε το 1989 και άλλαξε ριζικά την πορεία της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής εισάγοντας τον όρο progressive house στο λεξιλόγιο των clubber. Μαζί με σχήματα όπως οι Orbital, οι Underworld και οι Chemical Brothers κατάφεραν να μεταφέρουν τη dance από underground στέκια σε μεγάλες σκηνές, και στα διεθνή μουσικά charts. Το υποψήφιο για βραβείο Mercury πρώτο album τους “Leftism” του 1995 και το tour “Liveism” που ακολούθησε αποτελούν ξεχωριστό κεφάλαιο της παγκόσμιας μουσικής ιστορίας. Στο επόμενό τους album, “Rhythm and Stealth”, που θριάμβευσε επίσης, συμμετείχαν καλλιτέχνες όπως οι Roots Manuva, MC Cheshire Cat και Afrika Bambaataa. Οι Leftfield έκαναν ένα 10ετές διάλειμμα, και έχουν επανέλθει από το 2010, με βασικό μέλος μόνο τον Neil Barnes, πλέον, με live σε μεγάλα φεστιβάλ, ενώ το 2015 κυκλοφόρησε το 3ο album τους, “Alternative Light Source”.

Kasper Bjørke Ο Δανός Kasper Bjørke θεωρείται από τους πιο επιδραστικούς και αναγνωρισμένους παραγωγούς της διεθνούς ηλεκτρονικής σκηνής. Το πιο πρόσφατο solo album του, “After Forever”, κυκλοφόρησε το 2014 και θεωρήθηκε η πιο αξιόλογη δουλειά του ως τώρα. Σε αυτό, ο Bjørke πέρασε από τον γνωστό 70s ήχο του σε νέα, Post Disco/Pink, Kraut και New Wave ηχοχρώματα. Όσον αφορά το DJing, έχει παίξει σε αμέτρητα club σε Ευρώπη και Αμερική και σε φεστιβάλ όπως το Sonar, ενώ αν σε βγάλει ο δρόμος προς Κοπεγχάγη, δεν αποκλείεται να τον πετύχεις στο Culture Box, το παλαιότερο nightclub της πόλης, που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του. Εκτός από την προσωπική του καριέρα, είναι και μάνατζερ του αγαπημένου του ελληνικού κοινού, Trentemøller. Μέσα στο 2016 αναμένεται το νέο του EP, μαζί με καλλιτεχνικές συνεργασίες-έκπληξη! Ως τότε, σίγουρα θα μας κάνει να χορέψουμε, όταν αναλάβει τα decks του φετινού En Lefko Summer Party…


Bolivar Beach Bar

Ακτή Ήλιου, Άλιμος

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Doors Open | 20.30

Tickets | 10 ευρώ (προπώληση), 12 ευρώ (ταμείο)

Προπώληση | Ticket House (Πανεπιστημίου 42), ticketpro.gr 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ