Market

Cosmorama Welcome Summer Party 2016

Στο Polis Art Café

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132235-300484.jpg

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016, το Cosmorama προσκάλεσε φίλους, πελάτες και συνεργάτες να γιορτάσουν τη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, το θερινό ηλιοστάσιο, διοργανώνοντας μια βραδιά με μουσική, χορό και ταξίδια ως την άκρη της γης σε μια υπέρλαμπρη νύχτα με πανσέληνο στο κέντρο της Αθήνας, στο Polis Art Cafe, έναν χώρο πολιτισμού, που βρίσκεται στο αίθριο του Αρσακείου Μεγάρου, πάνω από τη στοά του βιβλίου.

Με διάθεση χαλαρή, απολαμβάνοντας το κρασί μας, γίναμε κοινωνοί μιας ταξιδιάρικης βραδιάς, με μουσικές του κόσμου, παρουσιάσεις ταξιδιωτικών προτάσεων, και ένα εξαιρετικό Tango Show από χορευτές που μας ταξίδεψαν σε Latin προορισμούς με τις φιγούρες τους.

Κατά την εκκίνηση της εκδήλωσης, το λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής του Cosmorama κ. Παναγιώτης Ηλιάδης, ο οποίος καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη διαρκώς αυξανόμενη στήριξη και συμμετοχή τους στις δράσεις του γραφείου ταξιδιών Cosmorama, που από το 2002 κάνει το όνειρο των Ελλήνων για καλοσχεδιασμένα και ιδιαίτερα ταξίδια σε ιδιαίτερους και μη προορισμούς, πραγματικότητα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα καλοκαιρινά ταξιδιωτικά προγράμματα του γραφείου, λαμβάνοντας από ένα αντίτυπο του καταλόγου ομαδικών ταξιδιών Cosmorama Καλοκαίρι-Φθινόπωρο 2016 με προτάσεις σε κλασικούς αλλά και νέους προορισμούς για τους Έλληνες ταξιδιώτες.

Το Cosmorama, θέλει να ευχαριστήσει για μια ακόμη φορά εσάς, τους φίλους και πελάτες μας που τόσα χρόνια μας στηρίζετε με την επιλογή σας και να σας ευχηθεί καλά, ασφαλή και σίγουρα ταξίδια ...ως την άκρη της γης με τη φροντίδα και ποιότητα Cosmorama.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ