Market

Το φεστιβάλ "Στον Αστερισμό της Αμοργού" για 4η χρονιά

Δέκα μέρες που κρατάνε έναν χρόνο

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
132099-300130.jpg

O Αστερισμός της Αμοργού είναι μια δεκαήμερη γιορτή, με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε όλο το νησί που διοργανώνεται για 4η χρονιά. Μουσική, χορός, μαριονέτες και θέατρο που συμβαίνουν σε μέρη απροσδόκητα και ιδιαίτερης ομορφιάς όπως αρχαία κάστρα, μύλους, ξέφωτα και απόμερες παραλίες.

H ιδέα

Μια δεκαήμερη (πάνω-κάτω) γιορτή, με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις κάθε είδους Μουσική, χορός, θέατρο κινηματογραφικές προβολές και σεμινάρια που δε συμβαίνουν σε μια δημοτική αίθουσα, ένα καφέ η μια κεντρική πλατεία αλλά σε αρχαία κάστρα, μύλους, ξέφωτα και απόμερες παραλίες.

Έτσι όχι μόνο εμπλουτίζεται η πολιτιστική ζωή του νησιού αλλά και αναδεικνύονται τοποθεσίες του νησιού με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά και πολιτιστικό ή αρχαιολογικό ενδιαφέρον.

Το φεστιβάλ

Το φεστιβάλ

Ο Αστερισμός της Αμοργού είναι το αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας.

Όλοι μα όλοι οι συμμετέχοντες, καλλιτέχνες και διοργανωτές συμβάλλουν με τις ικανότητες και τα ταλέντα τους τελείως εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Tο φεστιβάλ δεν έχει σπόνσορες αλλά δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς και τη βοήθεια των επαγγελματιών του νησιού που εξασφαλίζουν δωρεάν κατάλυμα και διατροφή στους προσκεκλημένους καλλιτέχνες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Το φεστιβάλ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ