Market

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το δικό σας ρολόι

Η Tissot λανσάρει τη συλλογή Tour de France Special Collection

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Tissot, Επίσημος Χρονομέτρης του Tour de France, λανσάρει μια ειδική συλλογή αφιερωμένη στη διοργάνωση. Απαρτίζεται από έξι μοντέλα που φέρουν τα διακριτικά χρώματα της δημοφιλούς διεθνούς ποδηλατικής διοργάνωσης και το επίσημο λογότυπο της χαραγμένο στο καπάκι.

Υπάρχει ένα ρολόι για τον καθένα. Γι’ αυτούς που αναζητούν κάτι κλασσικό, υπάρχει το Tissot PR 100 ή το Tissot PRC200 που διαθέτει μια επιπρόσθετη πινελιά στυλ χάρη στο nato λουράκι του. Οι αθλητικοί τύποι θα απολαύσουν τα μοντέλα Tissot T-Race που παραπέμπουν σε μέρη του ποδηλάτου, όπως το δισκόφρενο, διαθέσιμα σε μαύρο ή άσπρο. Για όσους χρειάζονται ένα όργανο ακριβείας να τους συνοδεύει στους ποδηλατικούς Γύρους, το Tissot T-Touch Expert Solar είναι αναμφίβολα αυτό που ψάχνουν, χάρη στις λειτουργίες αφής, όπως η πρόγνωση καιρού, το υψόμετρο και η πυξίδα, τα οποία λειτουργούν με την ηλιακή ενέργεια.

Οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να δείξουν την αφοσίωσή τους φορώντας στον καρπό τους ένα από τα ρολόγια, από την έναρξη κιόλας της διοργάνωσης που είναι στις 2 Ιουλίου στο Mont-Saint-Michel. Φέτος, η διαδρομή θα αποτελείται από 21 ετάπ συνολικού μήκους 3519 KM. Θα είναι πολλές οι στιγμές στη διάρκεια της διοργάνωσης που θα χρειαστεί να χρονομετρήσετε. Αν υπάρχει ένας αγώνας για τον οποίο χρειάζεστε ένα ρολόι, αυτός είναι το Tour de France.

Το + στο λογότυπο της Tissot συμβολίζει την ελβετική ποιότητα και αξιοπιστία που έχει επιδείξει η μάρκα από το 1853. Τα ρολόγια της, τα οποία πωλούνται σε πάνω από 160 χώρες, είναι αυθεντικά, λειτουργικά, κατασκευασμένα με ειδικά υλικά, ενώ διακρίνονται για την προηγμένη τεχνολογία και τον λεπτομερή σχεδιασμό τους. Η Tissot παραμένει πιστή στην υπογραφή της “Innovators by Tradition” («Καινοτόμοι από Παράδοση»). Η υψηλή ποιότητα της μάρκας έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα. Η Tissot έχει ορισθεί Επίσημος Χρονομέτρης και Συνεργάτης πολλών αθλημάτων και διοργανώσεων, όπως το μπάσκετ, με το NBA, το FIBA και το CBA, η ποδηλασία με το Tour de France και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ποδηλασίας UCI, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός με το MotoGPTM και το Πρωτάθλημα FIM World Superbike, και το ράγκμπι με το Πρωτάθλημα RBS 6 Nations, το TOP14, τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Ράγκμπι και τα Challenge Cups. Αποτελεί, επίσης, Επίσημο Χρονομέτρη των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων ξιφασκίας, χόκεϊ επί πάγου και AFL.

www.tissotwatches.com