Market

Ο άσος στο μαγιό των ελλήνων αθλητών

Το Noxzema, επίσημος Χορηγός της Εθνικής Πόλο Ανδρών και Γυναικών. Στο πλευρό της ομάδας για κάθε ανάγκη

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
131981-299801.jpg

Το water polo ή  υγρός στίβος, όπως ονομάζεται στα πηγαδάκια των αθλητικού κόσμου, είναι δύσκολο άθλημα. Αυτό μάλλον το ήξερες. Αυτό όμως που δεν ήξερες είναι πόση φροντίδα χρειάζεται η επιδερμίδα των αθλητών και πόσο σημαντική είναι για την έκβαση του αγώνα. Κάθε παιχνίδι απαιτεί στρατηγικό χειρισμό κι ένα σωστά περιποιημένο δέρμα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

Μπες βγες στο νερό, ιδρώτας μαζί με χλώριο, μούλιασμα στις πισίνες, τριβή με συνθετικά μαγιό και σωματική καταπόνηση είναι καθημερινότητα για κάθε πρωταθλητή υδατοσφαίρισης. Τώρα όμως για όλα αυτά αναλαμβάνει το Noxzema και οι αγώνες αρχίζουν και τελειώνουν με τον ίδιο τρόπο.

image

Αφρόλουτρο πριν και μετά την προπόνηση για καθαριότητα και ενυδάτωση, αποσμητικό μετά το παιχνίδι κι έτοιμοι για χαλάρωση. Καμία άλλη σειρά προϊόντων δε θα μπορούσε να σταθεί καλύτερα στο πλευρό κάθε πρωταθλητή, αφού το Noxzema «αγκαλιάζει» απόλυτα τις ανάγκες των ελλήνων αθλητών στηρίζοντας την προσπάθειά τους. Προσφέροντας την απαραίτητη προστασία και περιποίηση που χρειάζονται, χαρίζει αυτοπεποίθηση και αναζωογόνηση, μέσα και έξω από το νερό, για κορυφαίες επιδόσεις.

Η γνωστή σειρά προϊόντων προσωπικής περιποίησης, συνώνυμη με τη φροντίδα και την αποτελεσματικότητα, είναι πλέον ο Επίσημος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Αντρών και Γυναικών (water polo) και κανείς δεν κατεβαίνει σε αγώνα χωρίς τα δικά του αγαπημένα Noxzema. Η εταιρεία γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυνατότητες των αθλητών και πιστεύει αληθινά σ' εκείνους, αφού έχουν αποδείξει ότι έχουν όλα τα εφόδια και τις προδιαγραφές για να φτάσουν πολύ ψηλά. Με πίστη στη δύναμη της ομαδικής και συστηματικής δουλειάς το Noxzema δε γίνεται μόνο χορηγός της ομάδας, αλλά πολλά περισσότερα. Ακολουθεί κάθε βήμα της Εθνικής, γίνεται σύντροφος στο μόχθο για τη νίκη, ξεπερνά μαζί με τους αθλητές την απογοήτευση της ήττας, αλλά πάνω απ' όλα επιβραβεύει και πανηγυρίζει τη χαρά της προσπάθειας. Στο πλευρό της ομάδας κάθε στιγμή, δίνει θάρρος και δύναμη, γίνεται φίλαθλος, προπονητής, γονιός και αγωνίζεται έμπρακτα μαζί της χωρίς να χάνει ποτέ αγώνα. 

Ειδικά τώρα που η Εθνική κατεβαίνει στους Ολυμπιακούς του Ρίο, η προετοιμασία εντείνεται, το σώμα καταπονείται και η φροντίδα του πρέπει να είναι εντατική και αποτελεσματική. Το άγχος μπορεί να είναι μεγάλο, το ίδιο μεγάλος είναι όμως και ο ενθουσιασμός. Οι ψίθυροι στα αποδυτήρια πληθαίνουν και η ανταλλαγή προϊόντων  δίνει και παίρνει. Αυτή είναι η οικογένεια του αθλητισμού την οποία αγκάλιασε η Noxzema, τη χαρά να μοιράζεσαι, να κλαις και να πιστεύεις στους άλλους με όλη σου τη δύναμη. Να ρίχνεις ένα βλέμμα στον προπονητή ή το συμπαίκτη σου και να ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά. Ενωμένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο, οι αθλητές μας είναι δυνατοί κι έχουν τον καλύτερο υποστηρικτή για να ξεπεράσουν κάθε πρόκληση στο δρόμο για το Ρίο. Οι ομάδες μας βέβαια δεν έχουν και πολλά να φοβηθούν. Με σημαντικές διακρίσεις στο ενεργητικό τους και σύμμαχο το Noxzema, έχουν ακριβώς όσα χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των διεθνών διοργανώσεων.

image

Για να στηρίξεις κι εσύ τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας πάρε μέρος στο κύμα υποστήριξης. Με σύνθημα το #WAVEUPHELLAS, το Noxzema σε καλεί για εμψύχωση. Ανέβασε φωτογραφία, βίντεο ή μήνυμα στο site www.waveuphellas.gr και γίνε μέρος του μεγαλύτερου κύματος που θα συνοδεύσει την Εθνική Ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας χαρίζοντας αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια. Όλη η Ελλάδα γίνεται ένα μεγάλο κύμα υποστήριξης κι ενέργειας που φτάνει μέχρι τους μακρινούς ωκεανούς της Βραζιλίας. Μείνε ήσυχος και άσε την ομάδα σε καλά χέρια, ακόμα κι αν αυτή τη φορά δεν καταφέρεις να φωνάξεις με όλη σου τη δύναμη από τις κερκίδες του βραζιλιάνικου κολυμβητηρίου. 

Η περίοδος υποβολής συμμετοχών στο Διαγωνισμό λήγει στις 25 Ιουλίου 2016 και κάθε εβδομάδα ένας νικητής κερδίζει από ένα πλήρες σετ προϊόντων περιποίησης Noxzema. Στο τέλος του διαγωνισμού, θα κληρωθούν τα μεγάλα δώρα κι αν είσαι τυχερός, σε περιμένουν μία φωτογραφική μηχανή Go Pro και τέσσερις δωροεπιταγές αξίας 200€ από τα καταστήματα Tommy Hilfiger.

image

Ο Σπύρος Ανυφαντής, Marketing Manager Consumer Division της Sarantis S.A., μίλησε για την περηφάνια με την οποία το Noxzema στηρίζει τις Εθνικές Ομάδες Υδατοσφαίρισης. «Δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα στους αθλητές σε κάθε αγώνα, ενώ οι εξαιρετικές τους δυνατότητες, σε συνδυασμό με ένα κορυφαίο προϊόν φροντίδας, μας γεμίζει σιγουριά ότι η επόμενη χρονιά θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία».

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας δε θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένη από αυτή τη νέα αυτή συνεργασία, καθώς μια μάρκα με υψηλές αξίες και επιδόσεις στέκεται δίπλα στους διεθνείς αθλητές, παρέχοντας στήριξη και φροντίδα στα επόμενα, απαιτητικά τούς βήματα.

Σχετικά με το Noxzema

Το Noxzema έχει παρουσία στην ελληνική αγορά τα τελευταία 25 χρόνια και προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα, δερματολογικά ελεγμένα, ενώ από τον Οκτώβριο του 2014 ανήκει στο portfolio των προϊόντων της εταιρείας ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. Η σειρά Noxzema αποτελείται από αποσμητικά, αφρόλουτρα και αφρούς ξυρίσματος. Καλύπτει και ικανοποιεί καθημερινά τις ανάγκες προσωπικής φροντίδας χιλιάδων αντρών και γυναικών, ενώ χάρη στην εξειδίκευση και την τεχνογνωσία του μέσω εργαστηριακών ερευνών, προσφέρει σίγουρη αποτελεσματικότητα και προστασία που διαρκεί. Παράλληλα, με την ειδικά σχεδιασμένη της σύνθεση, σέβεται και φροντίζει την επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς.


Info:

Η Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης υπάγεται στην Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία (Κ.Ο.Ε.) που έχει ως στόχο την οργάνωση, τη διάδοση και την προαγωγή των αθλημάτων της αγωνιστικής Κολύμβησης, της Υδατοσφαίρισης, των Καταδύσεων, της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, της Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων και της Τεχνικής Κολύμβησης, σε όλη την επικράτεια.

Μάθε περισσότερα για τη δράση «Wave Up Hellas» εδώ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ