Market

Tissot T-Touch Expert Solar NBA Special Edition

Στο Ζενίθ του Αγώνα

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ορόσημο

Το Tissot T-Touch Expert Solar NBA Special Edition είναι αφιερωμένο στη μεγαλύτερη σύμπραξη στην ιστορία της Tissot. Σε συνέχεια της ρηξικέλευθης ανακοίνωσης, η Tissot δημιούργησε μια ειδική συλλογή που προβάλλει την ουσία αυτής της συνεργασίας. Το Tissot T-Touch Expert Solar NBA Special Edition αντανακλά την καινοτόμο τεχνολογία που θα φέρει η Tissot στο γήπεδο με την ακρίβεια και τη νεωτεριστική χρονομέτρηση της, χάρη στις εντυπωσιακές λειτουργίες αφής, όπως η πυξίδα, το υψόμετρο και η μετεωρολογική πρόβλεψη, και στο σχεδιασμό του που παραπέμπει στην τολμηρή αθλητική διάθεση που επιδεικνύουν οι σπουδαίοι αθλητές.

Τολμηρή διάθεση

Για να αναδειχθεί το στιλ του ρολογιού, η Tissot δημιούργησε μια έκδοση με χρυσή pvd κάσα. Διατίθεται, επίσης, μια πιο διακριτική εκδοχή σε ανοιχτό γκρι χρώμα. Η μαύρη πρόσοψη δείχνει ακόμα πιο εντυπωσιακή όταν κοιτάζετε το έντονο κόκκινο βέλος του δείκτη. Και τα δύο ρολόγια αποτίουν φόρο τιμής στο NBA με το διάσημο λογότυπο χαραγμένο στο καπάκι, καθιστώντας τις ειδικές αυτές εκδόσεις αληθινά συλλεκτικά κομμάτια, όχι μόνο γιατί πρόκειται για μια ιδιαίτερη συλλογή, αλλά και επειδή είναι η πρώτη φορά που το NBA διαθέτει το δικό του ρολόι. Το Tissot T-Touch Expert Solar NBA Special Edition είναι πραγματικά ανεπανάληπτο. Ήρθε η ώρα για κάτι μοναδικό.

Χαρακτηριστικά

Ελβετική Κατασκευή

Μηχανισμός quartz με ένδειξη φόρτισης συσσωρευτή

Αντιμαγνητική κάσα τιτανίου με μαύρη PVD επικάλυψη και χάραξη στο καπάκι

Αντιχαρακτικό κρύσταλλο σαπφείρου αφής με αντιανακλαστική επικάλυψη

20 λειτουργίες, οπίσθιος φωτισμός, 2 ζώνες ώρας, διηνεκές ημερολόγιο, απόλυτη και σχετική ατμοσφαιρική πίεση, υψομετρητής με μετρητή διαφοράς, χρονογράφος με λειτουργία προσθήκης/ενδιάμεσου χρόνου/γύρου, χρονόμετρο, πυξίδα, αζιμούθιο, 2 αφυπνίσεις, ημερολόγιο, ρεγκάτα, ένδειξη ημέρας και εβδομάδας

Αδιάβροχο σε πίεση έως 10 bar (100 m / 330 ft)

Λουράκι από καουτσούκ με αναδιπλούμενο κούμπωμα και πιεζόμενα κουμπιά

Δίχρωμες ροζ-χρυσές λεπτομέρειες με PVD επικάλυψη

Διάμετρος: 45mm

Το Ελβετικό στοιχείο στην καρδιά της Tissot είναι αυτό ακριβώς που την κάνει να ξεχωρίζει.

Το + στο λογότυπο της Tissot είναι το ίδιο με αυτό της Ελβετικής σημαίας, συμβολίζοντας την ποιότητα και την αξιοπιστίαπου έχουν επιδείξει οι ωρολογοποιοί της μάρκας από το 1853.

Η πρωτοποριακή μάρκα παραμένει ακόμα και σήμερα στο μέρος όπου γεννήθηκε, στο Le Locle, στα Ελβετικά βουνά Jura, διατηρώντας την ελβετική ταυτότητα της στον πυρήνα της.

Τα ρολόγια Tissot είναι αυθεντικά και προσβάσιμα, χρησιμοποιώντας ειδικά υλικά, προηγμένη λειτουργικότητα, και λεπτομερή σχεδιασμό για να δημιουργήσει μοντέλα τα οποία διαθέτουν όχι μόνο ακρίβεια αλλά και στυλ.

Η υψηλή ικανότητα της μάρκας έχει αναγνωριστεί επανειλημμένα καθώς η Tissot έχει ορισθεί Επίσημη Χρονομέτρης και Συνεργάτης του NBA, του MotoGP™, FIM World Superbike, FIBA, AFL, RBS 6 Nations Rugby, ποδηλασίας, ξιφασκίας, και ice hockey.

H Tissot, η οποία προμηθεύει με ρολόγια περισσότερες από 160 χώρες παγκοσμίως, είναι περήφανο μέλος του Swatch Group, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή και προμηθευτή ελβετικών ρολογιών. Καθώς συνεχίζει να δημιουργεί πρωτοποριακά μοντέλα, η Tissot ξεχωρίζει από την υπογραφή της "Innovators by Tradition’’, «Παραδοσιακή Καινοτομία». www.tissotwatches.com