Market

Τα Θερινά Σινεμά στην Ψηφιακή Εποχή!

Μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει για τα Θερινά Σινεμά που κάνουν ένα σημαντικό βήμα μετάβασης στην Ψηφιακή Εποχή.

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τα Θερινά «Νέας Γενιάς» που πέρασαν σταδιακά από το 2015 σε συνθήκες ψηφιακής προβολής υψηλής ευκρίνειας Digital Cinema (DCP) με εξαιρετική εικόνα και ψηφιακό ήχο, αξιοποιούν από φέτος μια νέα δέσμη ψηφιακών υπηρεσιών που στοχεύουν στην ικανοποίηση του θεατή.

Πρωτοπόρα σε αυτήν την πορεία τα Θερινά Σινεμά της οικογένειας Γούναρη* (ΑΝΕΣΙΣ, ΑΜΙΚΟ, ΑΝΟΙΞΙΣ, ΓΑΛΑΤΣΙ, ΕΚΡΑΝ, ΚΗΠΟΣ και ΝΕΑ ΜΑΣΚΩΤ) που προσφέρουν από τις 16/06/1016 σε συνεργασία με την εταιρεία VIVA, την πιο σύγχρονη υπηρεσία online κρατήσεων, προαγοράς και real time αγοράς εισιτηρίων μέσω των viva.gr και viva wallet app χωρίς καμιά έξτρα χρέωση και με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Η υπηρεσία απομακρυσμένης αγοράς εισιτηρίων γίνεται και μέσω του φυσικού δικτύου εξουσιοδοτημένων μεταπωλητών Viva, Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, και Ευριπίδης χωρίς πρόσθετες χρεώσεις, αλλά και μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 11876 (με χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Τα Θερινά Σινεμά στην Ψηφιακή Εποχή!

Επιπρόσθετα στην υπηρεσία των θεατών βρίσκεται από φέτος το εξειδικευμένο website το οποίο αποτελεί τον σύγχρονο τρόπο ενημέρωσης και αλληλεπίδρασης με τους επισκέπτες των θερινών σινεμά. Καθημερινή ροή περιεχομένου, online διαγωνισμοί για ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια, προσφορές COMBO tickets και φυσικά e- ticketing.

Ειδικότερα σχετικά με τις προσφορές COMBO, οι θεατές έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ κουπόνι τριών εισιτηρίων συν 10 ευρώ προπληρωμένη κατανάλωση από το bar, συνολικής αξίας μέχρι 34 ευρώ, ΜΟΝΟ με 19 ευρώ (ισχύει για τις βραδινές προβολές από Κυριακή έως Πέμπτη και για την απογευματινή της Κυριακής).

Τα Θερινά Σινεμά στην Ψηφιακή Εποχή!

Με πλούσιο μείγμα ταινιών Ά προβολής, εξαιρετικές συνθήκες ήχου και εικόνας, άνετες καρέκλες και τραπεζάκια, φροντισμένο μενού, αλλά κυρίως με το φυσικό σκηνικό, τον ανοιχτό χώρο και την αξεπέραστη αίσθηση ελευθερίας, τα Θερινά Σινεμά προσφέρουν και φέτος το καλοκαίρι πολλά περισσότερα από μια ταινία. Απολαύστε τα.

*Μάθετε περισσότερα για την εταιρεία εδώ

Τα Θερινά Σινεμά στην Ψηφιακή Εποχή!