Market

World Cucumber Day 2016!

Έχεις γάτα που αγαπά τον Μπετόβεν, μα φοβάται τα αγγούρια; Hendrick's gin είναι η λύση και… νιάου!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ναι, στις 14 Ιουνίου γιορτάζουνε τα αγγούρια και γιούπι φωνάζουμε εμείς οι Hendrick's gin μανιακοί της γεύσης αυτού του τόσο ευγενικού super premium gin. Είναι γνωστό πως μέσα στα μαγικά εκχυλίσματα που συνιστούν την απόλυτη γεύση του εμπεριέχεται και το εορτάζον cucumber το δροσιστικό. Και είναι επίσης γνωστό πως μόνο το Hendrick's gin γίνεται υπέρτατα απολαυστικό εξαιτίας της μίας, δυο, τρεις, whatever you want, φέτες αγγουριών εντός του.

Εξηγούμεθα με τρόπο βρετανικό: το fish δένει με τα chips, το πανκ με το τζελ μαλλιών για τέλεια μοϊκάνα, ο Τζάρβις των Pulp με τα κοκάλινα vintage γυαλιά, το Hendrick's gin απολαμβάνεται με αγγούρι. Είναι αγγλικό δίκαιο. Μακάρι βέβαια τη χαρά μας για τη World Cucumber Day 2016, στις 14 Ιουνίου, να την συμμεριζόταν και η γάτα μας. It’s a pity, but guess what: το 1/3 των λατρεμένων pets δυσανασχετεί και τρέμει, όταν αντικρίσει αγγούρι. Φοβία και δυσανεξία τις περιλούζει, εξαφανίζονται και κρύβονται, αγγούρι όταν δουν. Όμως εμείς στο Hendrick's gin δεν αφήσαμε το αγγούρι να τρομάζει τη γάτα μας, neither η γάτα μας να μισεί το αγγούρι. Πώς; Δες το viral video και θαύμασε την αλάνθαστη μέθοδο του pet behaviorist της βασίλισσας Dr. Roger Mugford.

Ως σοφός και δεινός cat phobia cucumberist, ανακάλυψε πως όλα γιατρεύονται στον κόσμο αυτό, αρκεί να υπάρχουν αγάπη, αγγούρια, γάτες, Μπετόβεν, θέληση και όρεξη για Hendrick's gin and tonic. Κι έτσι, όπως θα τραγουδούσαν και οι Oasis, «we're feeling supersonic»!

Ήταν μια χειρονομία συμφιλίωσης και αλληλεγγύης, είναι μια μέθοδος που ενώνει, χαλαρώνει και δείχνει τον δρόμο για το καλό κοκτέιλ. Γιατί ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα του Αγγουριού 2016, το Hendrick’s gin δημιούργησε και μας προτείνει το catαπληκτικό κοκτέιλ «The Catnip and Cucumber Cooler». Βάλτε Μπετόβεν στα ηχεία και για τους δυο σας, καθίστε αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας, αγκαλιάστε την άφοβη πια με τα αγγούρια γατούλα σας και πιείτε στην υγεία της 14ης Ιουνίου. Αγγούρια και γάτες, φίλοι για πάντα, Hendrick's gin lovers με viral video καλωδιωμένοι και ποτέ στεναχωρημένοι.

CATNIP & CUCUMBER COOLER

image

Catnip & Cucumber Cooler

50ml Hendrick’s Gin

20ml Φρεσκοστυμμένος χυμό λεμονιού

10ml Σιρόπι Elderflower

8-12 Φύλλα μέντας (catnip)

20ml Φρεσκοστυμμένος χυμός μήλου

50ml Φρέσκος χυμός αγγουριού

70ml Σόδα

Μέθοδος παρασκευής:

Τοποθετήστε το gin, τον χυμό λεμονιού, το σιρόπι elderflower και τα φύλλα μέντας σε ψηλό ποτήρι μεγάλης χωρητικότητας και πιέστε απαλά με γουδοχέρι. Προσθέστε 3-4 παγάκια, χυμό αγγουριού και μήλου και ανακατέψτε ελαφρώς. Τέλος, προσθέστε περισσότερο πάγο, απογεμίστε με σόδα και γαρνίρετε με αγγούρι και κορυφή μέντας.

Απολαύστε Tο Aσυνήθιστο Yπεύθυνα!