Market

Η αναζήτηση του ultimate chipster

Tsakiris Road Τρυπάτο

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130718-296454.jpg

ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο larger than life, Ο ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, o ultimate chipster;

#RoadTrypato: Ο Δεκάλογος του Ultimate Chipster

Τρυπάτο και trip-άτο, έντονο, χορταστικό και τραγανό, σε μοναδικό σχήμα, το «Τσακίρης Τρυπάτο» σε ψάχνει! Αναζητώντας τον Ultimate Chipster και ταξιδεύοντας σε όλη την Ελλάδα, το #RoadTrypato σε θέλει ψημένο, τρελαμένο αλλά και steady to hip and trip/τρυπ, μιας και το coolness σου θα καταμετρηθεί. Θα καταγραφεί, θα... καταφαγωθεί, αν φυσικά είσαι εσύ ο Ultimate Chipster που ψάχνουν οι Mad TV Chipsters, η Ευαγγελία και ο Arva, για να παρουσιάσεις μαζί τους τις πιο Chipster Cooler Fridays εκπομπές. Καλή τρυ, σόρι, καλή τύχη και chips&tips you go, καθώς η A.V. σου πασάρει τον Δεκάλογο του καλού Chipster: μάσα τον, μελέτα τον και φτιάξε χαρακτήρα για να τους chipνικήσεις όλους και να στεφθείς ο Ultimate Chipster του σύμπαντος.

1. Ντύσου ανελέητα επικά και εκτροχιάσου στιλιστικά! Ορίτζιναλ αναπάντεχα, καρό, σκισμένα, παραμανάτα, μπλουζάκια μακό σε συνδυασμό με φορέματα φουρό, στο ένα πόδι χαβαγιάνας, στο άλλο ορειβατικό. Chipster πάει να πει αυτό: μαγιό με σμόκιν, θάλασσα και βουνό, σ' όλα μέσα, παντού πρωτότυπα, τολμηρά, στάμπες, skate ράμπες, γόβες, παπιγιόν, come on, είσαι Ultimate Chipster με fashion statement... δεινόν!

2. Το μαλλί, το μαλλί, τέρμα γουλής, με skin tatoo όμως επί της κεφαλής, ή μακρύ, χίπικο, μεσαίο πάνκικο προς μοϊκάνα ή, OK, άφρο αφάνα, το μαλλί, το μαλλί, Ultimate Chipster αυτό θα πει: αν οι άλλοι βάζουν ζελέ, εσύ ξεχώρισε και βάλε μαγιονέζα, πλάσε το τζίβα ή funky diva. Κάνε hair statement και τίναξε το coolness στον αέρα! Θα «μαλλιάσει» η γλώσσα μας, αλλά θα το ξαναπούμε: όχι απλά τρίχες, αλλά κουρεματάρα Chipsterάρα πρέπει να μοστράρεις.

3. Το Chipster-ό-μετρο θα χτυπήσει τιλτ, όταν εκτός από look και μαλλί -γιατί όχι;- παίζει ακόμα στιλ Bruce Lee, σκάσεις μύτη στον διαγωνισμό με αξεσουάρ τριπαριστά και ultra fantastic: φωτόσπαθα στην πίσω τσέπη, αστρομαχητής δηλαδή που δεν μασάει από μαύρες τρύπες του σύμπαντος, αλλά μόνο από τρυπάτα Τσακίρης, γκαγκάν ροζ γυαλιά να αναστενάζει η αντηλιά, δυο τόνους βραχιόλια στο δεξί να κυματίζουν κι ένα σμπάρο μαζί με δυο τρυγόνια φορεμένα αντί για πόρπη στη ζώνη. Αξεσουάρ ρεμπετουάρ, αξεσουάρ νουάρ, του αξεσουαράτου Ultimate Chipster η μάνα, δεν έκλαψε ποτέ, αφού το τσιπστερόνι της πρώτο παντού ήταν κι όχι βήτα!

4. Wow θα πει ποιότης και Wow Factor θα πει εζυγίσθης, εμετρήθης και ευρέθης τυπάκι Chipster Wow και χαρακτήρας Roadτρυπάτος. Δεν είναι επομένως μόνο το look και η φράντζα αλλά και η συνολική η αύρα-σκάντζα που θα μετρήσει στον διαγωνισμό. Λεξιλόγιο, ατακαντάν, κίνηση με χάρη, γιατί Ultimate Chipster θα πει παιδί... καϊνάρι. Κατανοητός; Πέρα από τα εξωτερικώς, μετράει κι ο πλούτος ο εσωτερικός, κι αν σε ρωτήσουν ανάμεσα στη ντίσκο και το ροκ ποιος είναι ο πιο θεσμός, απάντησε πως την ακούς μόνο... Τσακίρης Τρυπάτο και ηλεκτρονικώς.

5. Say… Smokey Cheese, Mayonnaise, Smokey BΒQ, Spicy Pizza, κοινώς μάθε να κρατσανίζεις σωστά και απολαυστικά όλες τις γεύσεις του Τσακίρης Τρυπάτο. Σέξι και τραγανιστός, ο Ultimate Chipster o σωστός: τυράτα, καπνιστά, μαγιονεζαρισμένα αλλά και σε απολαυστική Spicy Pizza μυρωδιά κόλλημα, κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή, τα Τσακίρης Τρυπάτο πρέπει να τα τρως κι απέξω κι ανακατωτά όλες τις ποικιλίες να τις έχεις στα γευστικά σου sos! Πέντε γεύσεις, πέντε εμπνεύσεις, χορταστικό Road Τρυπάτο και… καλές ορέξεις!

6. Πέρα από φάση, γίνε και τάση! Ultimate καινοτομία, Chipster εξωστρέφεια: το πιο απολαυστικό και ανατρεπτικό σνακ πατάτας σε προκαλεί μεν να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου στο www.roadtrypato.gr, αλλά ταυτόχρονα, εκτός από το coolness σου, θέλει να σε μυήσει και στους καινούργιους κωδικούς της εποχής που ξεκλειδώνουν το νέο και αποθεώνουν το τολμηρό και το πρωτοπόρο. Διεκδίκηση του τίτλου του Ultimate Chipster πάει να πει πως όλα μέσα σου, πάνω σου και γύρω σου, διαθέτουν γνώση, φρεσκαδούρα και Instagram τσαχπινιά. Συμμετέχω θα πει πως όλα τα κατέχω!

7. Ανέβασε την πιο Chipster photo σου. Μάζεψε ψήφους. Μπες στους δέκα πρώτους που θα περάσουν κάστινγκ στο Mad. Και ταυτόχρονα τριγύριζε στις πόλεις, Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, γίνε Roadτρύπερ και triper, περιπλανήσου, ψάχνοντας το Chipster Van και τα διαδραστικά events του. Θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το δικό σου βίντεο-προγραμματική εξαγγελία, με θέμα Yes sir, I can boogie ή και Let me be your Ultimate Chipster Fantasy. Μη μένεις ακίνητος, Chipster θα πει σφαίρα, γρήγορος, σφεντόνα και… Madonna: τραγούδα και... πάνω τους!

8. Ultimate Chipster θα πει όχι στις συμβάσεις, ναι στις ενοράσεις! Είναι αλλιώς να είσαι αλλιώς, αλλά και αφού το #RoadTrypato έχει γεύση αλλιώς, γιατί κι εσύ να μην πάψεις να είσαι θεσμικός και να δηλώσεις... διαφορετικός; Κι όταν οι άλλοι δηλώνουν χόμπι τους το ψάρεμα ή το ποδήλατο, εσύ δήλωσε την αστροναυτική ή το διάβασμα αδιάβροχων βιβλίων στο βυθό, καλοκαίρι που έρχεται! Θυμήσου: οι πιο τολμηροί δικαιώνονται. Όσο περισσότερο και δημιουργικότερο ό,τι να 'ναι, τόσο πιο Ultimate, τόσο πιο Chipster!

9. Πήγαινε πάλι πίσω και ξαναδιάβασε το 1, το 2 και το 3, εκεί που σε νουθετούμε για το look, το μαλλί και τα αξεσουάρ που πρέπει να ακονίσεις, ώστε τον διαγωνισμό του Mad εσύ να τον κερδίσεις. Κίνηση ματ, που πιθανόν να κρίνει την ψηφοφορία και να σου δώσει τη νίκη: ντύσου Μουστακός. Αστακός με μουστάκι δηλαδή, όλα κόκκινα πάνω σου, στο χρώμα του Spicy Pizza. Ή Χιονάτος σαν τα Τρυπάτο Mayonnaise. Ή Μπλε-κ, σαν τον ήρωα του κόμικ, στο μπλε χρώμα του Tsakiris Τρυπάτο με αλάτι. Ή μανικιουρίστας-BBQουρίστας, με τα μάτια βαμμένα σε αποχρώσεις Smokey Cheese. Στο ξαναλέμε: αντισυμβατικά, ασύστολα, αναντάμ μπαμπαντάμ. Αυτό θα πει Ultimate Chipster, αυτό είναι το προαπαιτούμενο που ψάχνουν η Ευαγγελία κι ο Arva.Yes, you can!

10. Δεν υπάρχει δέκα. Γιατί το δέκα το καλό είσαι εσύ, όπως το πέντε το καλό είναι οι πέντε γεύσεις του Tsakiris Τρυπάτο. Εσύ κι αυτά μαζί και σου ευχόμαστε όλη την τύχη την καλή! Θα σαρώσεις, βρε, και θα μας κάνεις περήφανους, go Chipster, go Ultimate και με τη νίκη!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ