Market

World Cucumber Day 2016

Η περιέργεια δρόσισε τη γάτα!

A.V. Team
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μια γάτα, ένα super premium gin, ένα αγγούρι, ένας γιατρός, μια θεραπευτική μέθοδος και μια σχέση που ξεκίνησε σαν φοβία, μα κατέληξε σε βαθιά φιλία. Το Hendrick's gin γιορτάζει και τιμά την World Cucumber Day 2016 με μια συγκινητική και πέρα έως πέρα αληθινή gin and tonic ιστορία κατανόησης και βαθιάς αγάπης.

Το ήξερες; Μάθε το: World Cucumber Day 2016,πάει να πει πως στις 14 Ιουνίου εορτάζουν τα αγγούρια, με κάθε τιμή και μεγαλοπρέπεια, να ζήσεις, αγγούρι, και χρόνια πολλά, μεγάλο να γίνεις και δροσιά να μας δίνεις. Και πάλι χρόνια πολλά! Καλά ως εδώ; Ναι, υπάρχει αυτή η μέρα, δεν είναι trollιά, είναι θεσμός καταγεγραμμένος και λατρεία ατελείωτη, με όλα τα τελετουργικά να λαμβάνουν χώρα και να τιμούν τη μέρα την παγκόσμια του αγγουριού! Ακόμα καλύτερα, βέβαια, γίνονται τα νέα περί της γιορτής, εάν ο εορτασμός συνοδεύεται και με ένα gin and tonic φτιαγμένο με Hendrick's, μιας και είναι το premium gin που μέσα στη γενετική του μνήμη και το παρασκευαστικό DNA του υπάρχουν εκχυλίσματα αγγουριού.

Come on, chap και fella, έλα τώρα, ρε mate, σίγουρα το ξέρεις, μιας και όλοι οι ορκισμένοι Hendrick's aficionados έτσι το απολαμβάνουμε το gin tonic μας: με υπέροχα, λυγερά και φρεσκοκομμένα αγγούρια στο ποτήρι μας. Κι όλα θα πήγαιναν ρολόι, και μάλιστα βρετανικό, μιας και την ξέρεις την αγάπη των Άγγλων για το gin, το tonic και τους εορτασμούς, αν δεν υπήρχε το πρόβλημα με τις γάτες. Oh, cat of my life, oh cat my dearest love, αλλά και τι φοβία ανεξήγητη είναι αυτή που έχουν οι γάτες για τα αγγούρια! Αληθινή φοβία, στα όρια της παράκρουσης, μιας και είναι γνωστό και καταγεγραμμένο το σύνδρομο τούτο: Οι γάτες γίνονται καχύποπτες, νευρικές, ανήσυχες και… αντιαγγουρικές, όταν δουν μπροστά τους αυτό το πράσινο φρούτο. Το αποφεύγουν, κρύβονται, δεν το μπορούν και δεν είναι καθόλου περίεργες -τι περίεργο πάλι και τούτο- να το γνωρίσουν και να ξεπεράσουν το σύμπλεγμα που τις κατατρέχει.

Συγκεντρώσου τώρα, oh cat lover και oh Hendrick's φιλόζωε γευσιγνώστη, γιατί οι παρακάτω λέξεις θα σου σώσουν τη ζωή, όπως θα έλεγε κι ο Σαίξπηρ! Ο ειδικός σε θέματα γατικών αντιδράσεων Dr Roger Μugford, πιστοποιημένος behaviorist και ειδικός σύμβουλος της Βασίλισσας, κάτι σαν Φρόιντ δηλαδή του ζωικού βασιλείου και ξακουστός pet ψυ., κατάφερε να αναπτύξει μια θεραπευτική μέθοδο που βοηθά ώστε οι γάτες, που το 1/3 τους επαναλαμβάνουμε βλέπουν αγγούρι και τους πιάνει ένα βαθύ συναισθηματικό νταούνιασμα-ταράκουλο, να το ξεπεράσουν. Κι όχι απλά να το ξεπεράσουν, αλλά και να εξοικειωθούν με την ιδέα. Πως με το ένα χέρι θα τις χαϊδεύουμε καθώς τις κρατούμε αγκαλιά και με το άλλο θα πίνουμε το Hendrick’s tonic μας, εις υγείαν και δική τους και δική μας, μα και της World Cucumber Day 2016.

Το viral βίντεο που έχει ξετρελάνει είναι τρανή απόδειξη και πίστη στη μέθοδο του Dr Mugford. Δες το βίντεο, μελέτησε το και μοίρασέ το.

Μουσική Μπετόβεν, που -τι γλυκό!- κάνει τις γάτες να λιώνουν και να ηρεμούν, διακριτική τοποθέτηση του αγγουριού μέσα στο Hendrick's gin and tonic και απόλυτη ισορροπία επιτέλους, καθώς η φοβία τους, το άγχος και ο πανικός τους καταλαγιάζει.

Απολαύστε επομένως την World Cucumber Day 2016 κι εσείς και η γάτα σας, χάρη σε αυτή τη σοφή και viral μέθοδο. Εκπαιδευτείτε, αλλά και εκπαιδεύστε την, ώστε μέχρι τις 14 Ιουνίου, ημέρα του παγκόσμιου εορτασμού αγγουριού, όλα να κυλήσουν ήρεμα, ήσυχα και χαλαρά.

Εκκεντρικοί; Καθόλου! Είμαστε η φυλή του Hendrick's, αγαπούμε το gin, τις γάτες, το tonic, τον Μπετόβεν και την επιστήμη, και τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει να γιορτάσουμε ακάθεκτοι την παγκόσμια ημέρα αγγουριού, με μεγαλοπρέπεια, αγάπη, κατανόηση και αλληλοθαυμασμό!