Market

Τι πρέπει να έχει ένα καλοκαίρι για να είναι μυθικό;

Φέτος η μπίρα Mythos σε πάει διακοπές με ιστιοπλοϊκό

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κάθε χρόνο προσπαθούμε να κάνουμε το καλοκαίρι μας καλύτερο. Ονειρευόμαστε ταξίδια μακρινά, εξωτικές θάλασσες και ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα. Στην πραγματικότητα όμως, το μόνο που χρειαζόμαστε για να έχουμε ένα πραγματικά απολαυστικό καλοκαίρι, είναι καλούς φίλους και μπίρες. Όλα τα άλλα έρχονται. Πώς; Πολύ απλά! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι κάτι που έτσι κι αλλιώς κάνεις: να ανοίξεις μια μπίρα Mythos.

image

Από τις 3 Ιουνίου μέχρι και τις 3 Ιουλίου κάθε μπίρα Mythos που ανοίγεις μπορεί να κρύβει χιλιάδες εκπλήξεις. Από μια δεύτερη μπίρα μέχρι τις φετινές σου διακοπές! Και αυτό γιατί οι καινούργιες φιάλες Mythos, (330ml και 500 ml) έχουν ένα μοναδικό κωδικό κάτω από το easy open καπάκι τους (που παρεμπιπτόντως είναι μεγάλη εφεύρεση). Ο κάθε κωδικός αντιστοιχεί σε μια ευκαιρία να κερδίσεις ένα από τα δώρα του διαγωνισμού. Μάλιστα μπορείς να μάθεις αμέσως αν κέρδισες στο www.yolomythos.gr (χωρίς χρέωση) ή να στείλεις sms «MYTHOS και τον κωδικό» στο 54335 με χρέωση €0,09/ sms.

Με αυτούς τους μαγικούς κωδικούς, 30 τυχεροί (ένας κάθε ημέρα) κερδίζουν από μια κάμερα GoPro για να φωτογραφίσουν όλες τις στιγμές των φετινών τους διακοπών, 500 τυχεροί θα έχουν 1000 κιβώτια Mythos και δροσιά για όλο το καλοκαίρι, ενώ 3 τυχεροί ακόμα θα κερδίσουν διακοπές με ιστιοπλοϊκό για μια παρέα 6 ατόμων και θα ζήσουν το πιο μυθικό καλοκαίρι της ζωής τους! Θέλεις να ζήσεις μυθικό καλοκαίρι; Άνοιξε ένα Μύθο! #pantou_uparxei_enas_mythos

*Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό θα βρεις εδώ.