Market

Bloody Laver 100 Days

Εθελοντική Αιμοδοσία Αλληλεγγύης 100 Ημερών

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 14 Ιουνίου, η Lave you αποφάσισε να αφιερώσει 100 ημέρες δράσης στην ιερή υποχρέωση που έχουμε όλοι μας.

Με σκοπό την ευαισθητοποίηση αλλά και την ένταξη όλου και περισσότερου κόσμου στην σπουδαιότερη εθελοντική κοινότητα, την Εθνική Δεξαμενή Εθελοντών Αιμοδοτών, η Lave you προσκαλεί το κοινό να γίνουν εθελοντές αιμοδότες.

Έχοντας στο πλευρό της ως επιστημονικό συνεργάτη το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας -Ε.Κ.Ε.Α. (www.ekea.gr) και υποστηρικτή το Ελληνικό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη -CSR Hellas (www.csrhellas.eu), η ενέργεια βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και όσοι ενδιαφέρονται έχουν την δυνατότητα να μεταβούν σε οποιοδήποτε Δημόσιο Νοσοκομείο και να δώσουν αίμα, ώστε να ενισχύσουμε όλοι μαζί τα εθνικά αποθέματα αίματος.

Στις 14 Ιουνίου η δράση κορυφώνεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι όπου σε συνεργασία με το Bloode (https://bloode.org) διοργανώνεται μια αιμοδοσία για την ενίσχυση των εθνικών αποθεμάτων, πλαισιωμένη από μια σειρά δημιουργικών δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους.

Γίνε Εθελοντής Αιμοδότης … Be bloody laver.... be more human!

Watch now:

Laveyou-Bloody Laver for solidarity blood donation

 

Μάθε τώρα πως μπορείς να γίνεις και εσύ Bloody laver στις πληροφορίες της δράσης μας στο Facebook

Bloody Laver 100 Days