Market

H Vans γεμίζει ενέργεια με μία Νέα Συλλογή της Nintendo!

Η Vans και η Nintendo ενώνουν τις δυνάμεις τους στοχεύοντας την Απόλυτη Περιπέτεια στα Παπούτσια και την Ένδυση.

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130293-295080.jpg

Gamers! Ήρθε η ώρα να τα δώσουμε όλα, καθώς η Vans και η Nintendo – η απόλυτη συνεργασία – αποκαλύπτει μια εκτεταμένη συλλογή παπουτσιών, ρούχων και αξεσουάρ γιορτάζοντας τις θρυλικές μέρες των video games.

image

H Vans παρουσιάζει αποκλειστικά γραφικά prints χρησιμοποιώντας έργα τέχνης των 8-bit εμπνευσμένα από τους χαρακτήρες των Super Mario Bros., Duck Hunt, Donkey Kong και The Legend of Zelda, καθώς και μια συλλογή εμπνευσμένη από την πρώτη κονσόλα της Nintendo, το Nintendo Entertainment System (NES). Έτοιμη να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουνίου, αυτή η πολυπόθητη συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε μεγέθη για ενήλικες και παιδιά, κάνοντάς την ιδανική για τους οπαδούς της Vans και της Nintendo.

image

Η Vans x Nintendo Classic συλλογή ξεκινάει το ταξίδι της με τέσσερις παραλλαγές του Authentic παπουτσιού. Ταξιδέψτε στο Mushroom Kingdom με την πρώτη χρωματιστή έκδοση, με τους Super Mario Bros. Το tie-dye, παρουσιάζει μια all-over εκτύπωση με τον Mario και διάφορα "power-ups", όπως τον άγριο Goomba πάνω σε ένα 8-bit, tie-dye μοτίβο. Ο δεύτερος χρωματισμός απεικονίζει την Princess Peach- την πριγκίπισσα που διατρέχει κίνδυνο και αναμένει τον γενναίο ήρωά της. Ο Duck Hunt ζωντανεύει πάνω σε ένα φόντο digi-camo που χαρακτηρίζεται από το κυνηγόσκυλο και την ιπτάμενη πάπια, ενώ η τελική εκτέλεση του Authentic είναι μια ωδή στον Donkey Kong που ενσωματώνει εικόνες από την πρώτη πίστα παρουσιάζοντας το όνομα του πρωταγωνιστή σε ένα μοναδικό φλοράλ μοτίβο. To κλασικό Vans Slip-On (χωρίς κορδόνια) εμφανίζεται στη σειρά με γραφικά και αποσπάσματα από το Legend of Zelda. Tα τρία Sidestriped μοντέλα - το Sk8-Hi, το OldSkool και το Sk8-Hi Slim, για τις γυναίκες, τιμούν το NES με εκτυπώσεις και χρώματα εμπνευσμένα από την κονσόλα. Τα μοντέλα με τα κορδόνια είναι στολισμένα με ειδικές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων λογοτύπων από την Nintendo στην ετικέτα της γλώσσας και NES controller lace caplets. Η μεγαλύτερη αποκάλυψη είναι η waffle σόλα των iconic Vans με τυπωμένο το «Game Over!»

image

Για να παρουσιαστεί ολοκληρωμένη η ιστορική αναδρομή από την κορυφή ως τα νύχια, η συνεργασία Vans x Nintendo εκτείνεται σε ρούχα και αξεσουάρ για τους άνδρες και τις γυναίκες, όπου εμφανίζονται και τα δύοbrands σε t-shirts, σακίδια, κάλτσες και καπέλα τα οποία «δένουν» με τα κλασικά σχέδια παπουτσιών.

image

Η Vans καλεί την νεότερη γενιά να συμμετάσχει στη διασκέδαση με sneaker σε μεγέθη εφήβων και νηπίων. Τα πιτσιρίκια έχουν στη διάθεσή τους μοτίβα που είναι σχεδιασμένα μόνο για παιδιά με χαρακτήρες από το Mario Kart και Super Mario Bros., στις σειρές των Sk8-Hi Zip, Classic Slip-on και Authentic.

image

Η Vans x Nintendo συλλογή είναι διαθέσιμη προς όλους τους gamers, από την Παρασκευή 03/06/2016,στα official Vans store(Vans The Mall Athens & Vans Metro Mall), στα Vans corners των καταστημάτων Attica, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

image

#VansxNintendo

http://www.nintendo.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ