Market

Davidoff Cool Water Exotic Summer

Απόδραση σε τροπικό παράδεισο

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130277-295038.jpg

Τα εμβληματικά αρώματα Davidoff Cool Water κλείνουν μέσα τους το πνεύμα του ωκεανού, τη δροσιά και τη δύναμή του.

Για το φετινό καλοκαίρι 2016 τρία νέα αρώματα αναλαμβάνουν να σας μεταφέρουν σε ένα τροπικό παράδεισο, σ’ έναν ηλιόλουστο κολπίσκο, εκεί όπου η λευκή, απάτητη άμμος συντροφεύει με τα τουρκουάζ, γαλήνια νερά και φοίνικες χαρίζουν απλόχερα τη σκιά τους.

Σας παρουσιάζουμε τα συλλεκτικά αρώματα

DAVIDOFF COOL WATER EXOTIC SUMMER

DAVIDOFF COOL WATER MAN EXOTIC SUMMER

Πρόκειται για μια πιο ζωηρή εκδοχή του αυθεντικού ανδρικού αρώματος, όπου δροσερές νότες κίτρου ενώνονται αρμονικά με νότες από μανταρίνι, ενώ δε λείπει και μια πινελιά μυστηρίου με νότες από βασιλικό, φασκόμηλο και κυπαρίσσι. Δροσερή και έντονη η καρδιά του αρώματος πλημμυρίζει από νότες μέντας, που στη συνέχεια αποκτά ζεστασιά και αρρενωπό χαρακτήρα χάρη στο σανδαλόξυλο που κυριαρχεί στη βάση.

DAVIDOFF COOL WATER WOMAN EXOTIC SUMMER

Δροσερό και αδιαμφισβήτητα θηλυκό, το γυναικείο άρωμα Cool Water Woman Exotic Summer ανοίγει με μια δελεαστική νότα από πεπόνι, που εξελίσσεται μέσα σε μια εύθραυστη καρδιά από lily-of-the-valley. Το πολλά υποσχόμενο μπουκέτο από λουλούδια ολοκληρώνεται με την αισθησιακή αύρα της ίριδας.

DAVIDOFF COOL WATER WOMAN SEA ROSE EXOTIC SUMMER

Ένα γοητευτικό άρωμα με μυστηριώδεις αντιθέσεις, το Cool Water Woman Sea Rose Exotic Summer συνδυάζει μια ζωηρή κορυφή από μανταρίνι, με μια αισθησιακή, λάγνα καρδιά από τριαντάφυλλο. Ενώ μια κασμιρένια συμφωνία στη βάση προσδίδει βάθος και σοφιστικέ χαρακτήρα.

image

Ο εξωτικός χαρακτήρας αυτών των συλλεκτικών αρωμάτων ζωντανεύει τόσο στα μπουκάλια όσο και τις εξωτερικές τους συσκευασίες. Τα κλασσικά μπουκάλια των αρωμάτων Cool Water – το φλασκί για την ανδρική εκδοχή και η σταγόνα για τη γυναικεία εκδοχή – διακοσμούνται με φύλλα φοίνικα, ενώ στις εξωτερικές συσκευασίες απεικονίζεται μια ιδέα από τον εξωτικό παράδεισο που θα ανακαλύψετε στο εσωτερικό τους. Όσο για τη χρωματική παλέτα: βαθύ μπλε για το Cool Water Man, τουρκουάζ για το Cool Water Woman, ροζ κοραλλί για το Cool Water Woman Sea Rose.

• DAVIDOFF COOL WATER MAN EXOTIC SUMMER EDT SPRAY 125ml

• DAVIDOFF COOL WATER WOMAN EXOTIC SUMMER EDT SPRAY 100ml

• DAVIDOFF COOL WATER WOMAN SEA ROSE EXOTIC SUMMER 100ml

Διάθεση: καλοκαίρι 2016, συλλεκτικές εκδόσεις, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών, μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ