Market

Stand up comedy και δωρεάν burgers

Το πιο νεανικό και αστείο event που έγινε αυτή την εβδομάδα στην πόλη

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Είναι βραδάκι Κυριακής και παρότι το κέντρο της Αθήνας βράζει, στην Κηφισιά απλώνεται ένα δροσερό αεράκι που κάνει τα φύλλα των δέντρων να χορεύουν. Άνθρωποι όλων των ηλικιών κάνουν βόλτα στο πλακόστρωτο. Νέα ζευγάρια σταματούν έξω από το θερινό σινεμά, παιδάκια δείχνουν στους γονείς τους βιτρίνες με παγωτά, παρέες εφήβων περιμένουν στη στάση του λεωφορείου. Έξω από τα Simply Burgers ένα μπουλούκι νεαρόκοσμου περιμένει υπομονετικά για το CU Stand up Binds. Η ώρα δείχνει σχεδόν 9.

image

image

Έχουμε και εμείς εξασφαλίσει από μια πολυπόθητη θέση για τη βραδιά που διοργανώνει το CU Around στο γνωστό μπεργκεράδικο. Μια βραδιά γεμάτη γέλιο και δωρεάν μπέργκερς. Πώς χάνεις κάτι τέτοιο; Όταν ο δείκτης του ρολογιού δείχνει 9 ακριβώς, μπαίνουμε μέσα και καθόμαστε σε ένα από τα τραπεζάκια. Αμέσως καταφθάνει ένα τεράστιο πιάτο, παραγεμισμένο με τσιπς που έχουν από πάνω μια μυστική μεξικάνικη συνταγή chili con carne (δηλαδή σάλτσα από μοσχαρίσιο κιμά, μπαχαρικά και φασόλια), και πιο πάνω Cheddar σος. Σε λίγο έρχονται και τα νόστιμα chicken strips, τραγανά φιλετάκια κοτόπουλο πανέ, συνοδευμένα από τη σος Creole.

image

image

Μια κοπέλα περνάει από το τραπέζι και μας αφήνει τα γνωστά, παιχνιδιάρικα αυτοκόλλητα του CU. Στις μπλούζες όλων κυκλοφορούν μηνύματα όπως «Κάνει Πείνα», «Φάτο», «Άπικλο», «Κρεολέ», «Φασάρα», «Μπεργκερίλα» και άλλα εμπνευσμένα. Το δικό μου με την επιγραφή «Restart», βρήκε τη θέση του στην οθόνη του υπολογιστή μου.

image

image

image

Και αφού απολαύσαμε ένα classic burger με μαρούλι, ντομάτα, κρεμμύδι και SB σος, που ήρθε μαζί με ωραίες country style πατάτες και creole σος, ήρθε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Τα φώτα χαμήλωσαν και στην αυτοσχέδια σκηνή ανέβηκε ο Διονύσης Ατζαράκης. Δεν είχε τύχει να παρακολουθήσω stand up comedy ποτέ πριν. Και ειλικρινά δεν περίμενα να είναι τόσο ξεκαρδιστικά καλό. Ο Διονύσης, ο Θωμάς Ζάμπρας και ο Blink Mike μας έκαναν για δύο ώρες να κρεμόμαστε από τα χείλια τους. Αν κάποιος μου έλεγε ότι θα δάκρυζα από τα γέλια, δεν θα το πίστευα. Και όμως αυτό συνέβη. Ατάκα στην ατάκα, αναπαραστάσεις, αλήθειες ειπωμένες με τον πιο κωμικό τρόπο που θα μπορούσαν να ειπωθούν. Όταν το show τελείωσε, ακούστηκε ένας ομόφωνος αναστεναγμός. Θέλαμε κι άλλο! Για αυτό αποφασίσαμε να μείνουμε συντονισμένοι στη σελίδα του CU στο Facebook, για να ανακαλύψουμε πρώτοι την επόμενη μοναδική εμπειρία. CU Around;


Φωτογραφίες: Ηλίας Μερτής