Market

Δώσε λάμψη σε μαλλιά, νύχια και δέρμα

Κι ανακάλυψε πώς θα αποκτήσεις πιο υγιείς αρθρώσεις

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
129904-293906.jpg

Υπάρχουν μέρες που κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη και το αποτέλεσμα μόνο ικανοποιητικό δεν είναι. Θαμπά μαλλιά, νύχια που σπάνε, δέρμα αφυδατωμένο. Τι φταίει; Βασικά οι αιτίες μπορεί να είναι αμέτρητες: άγχος, κακή διατροφή, αφυδάτωση, ξενύχτι, κούραση, αλκοόλ, κάπνισμα, καιρός και θερμοκρασία. Κι εγώ κι εσύ και όλοι μας υποβάλλουμε καθημερινά τον οργανισμό μας σε δοκιμασίες που δεν καταλαβαίνουμε παρά μόνο όταν οι συνέπειες αρχίζουν να μας ενοχλούν.

Στη δική μου περίπτωση, το άγχος για ένα σημαντικό πρότζεκτ που με ξενύχτησε αρκετές μέρες από τη μία και η αλλαγή του καιρού από την άλλη, ήταν σίγουρα το τελειωτικό χτύπημα στην υγιή όψη των μαλλιών και του δέρματός μου. Η κούραση στο πρόσωπό μου ήταν εμφανής και τα μαλλιά μου τόσο θαμπά και άτονα που καμία μάσκα δεν έλεγε να τα συνεφέρει. Όπως επίσης κάνουμε όλοι, αποφάσισα κατόπιν εορτής να πάρω κάποιο συμπλήρωμα διατροφής μήπως με βοηθήσει. Η κολλητή μου που γενικότερα ψάχνει πολύ ό,τι έχει να κάνει με υγιεινή διατροφή και συμπληρώματα (και συνήθως την κοροϊδεύουμε για αυτό) μου δήλωσε ότι το κολλαγόνο είναι το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής και επέμενε να δοκιμάσω το Collagen Pro-Active.

Ολόκληρη παρουσίαση μου έκανε για το πώς το κολλαγόνο σε συνδυασμό με το μαγνήσιο και το σύμπλεγμα βιταμινών Β (Β1, Β2, Β5, Β6), βοηθά στην ανάπλαση του χόνδρου των αρθρώσεων και ταυτόχρονα επαναφέρει τη λάμψη της επιδερμίδας. Άσε που το κολλαγόνο είναι η βασική πρωτεΐνη στις αρθρώσεις και το δέρμα μας. Αν δεν ήξερα ότι είναι πωλήτρια στα Zara θα ορκιζόμουν ότι παίρνει ποσοστά. Αφού μου τόνισε ότι έχει άμεσα αποτελέσματα ήδη από τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες -γιατί η υγρή πόσιμη μορφή του κολλαγόνου απορροφάται από τον οργανισμό μας σε ποσοστό πάνω από 95%- και μην έχοντας τίποτα να χάσω αποφάσισα να το δοκιμάσω.

Άρχισα να πίνω μια κουταλιά της σούπας κάθε βράδυ πριν τον ύπνο και παράλληλα διαβάζοντας για το Collagen Pro-Active έμαθα ότι κυκλοφορεί πάνω από 20 χρόνια σε ευρωπαϊκές χώρες και το κολλαγόνο που περιέχει κατανέμεται και συσσωρεύεται στον αρθρικό χόνδρο που είναι απαραίτητο. Επιπλέον, ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου τύπου II από τον οργανισμό και ταυτόχρονα ενισχύεται με σύμπλεγμα βιταμινών Β, το οποίο διεγείρει τις μεταβολικές διαδικασίες και μαγνήσιο που ενισχύει τη σύνθεση πρωτεϊνών.

Ένα μήνα μετά -δε μου αρέσει που το παραδέχομαι γιατί θα πάρει θάρρος η κολλητή- έχω ήδη δει μεγάλη διαφορά. Με τέτοια λάμψη σε δέρμα και μαλλιά θα μπορούσες να το πεις και φυσικό μπότοξ. Άλλωστε, η χορήγηση πόσιμου κολλαγόνου αυξάνει τα επίπεδα ενυδάτωσης στο δέρμα, απαλύνει τα σημάδια της γήρανσης και παράλληλα βελτιώνει την υγεία των αρθρώσεων και την αντοχή των νυχιών. Το έχω ήδη προτείνει σε όλους του συναδέλφους στο γραφείο και στο προτείνω κι εσένα. Και συγκεκριμένα αυτό με τη γεύση φράουλα που πολύ μου άρεσε! 

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ